Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Karbantartás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Meg jól elbeszélgetek magammal, hogy már úgysincs hova tenni, minden szobában van már legalább két rádió, minek még egy?... aztán megszólal a másik oldal: mert szép
    És amíg ezek beszélgetnek, te szépen megjavítod a Pannónia 56-ost.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      És amíg ezek beszélgetnek
      Hadd beszélgessenek, engem nem zavar. A pénztárcámnak viszont nem mindegy, hogy végül melyikük győz!
      Különösen így Karácsony előtt.
      Mert az is törvényszerű, hogy Karácsony előtt kap az ember fia váratlanul csekket (mert pl. épp nem úgy és ott parkolt az ember fia, ahol és ahogy szabad), vagy kell mennie kell fogorvoshoz!
      Idén ez utóbbi jutott! Tavaly az előbbi.

Komment

Talán vége a stressznek.
        Volna még itt valami TZ...
        Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	180.4 KB
ID:	138901
        Ez a hibaüzenetem szokott lenni ha az értesítőimet nézem meg.
        Most látom, hogy már szóltak miatta...
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 dec. 17, 16:33.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusztok!

Újra működünk,-köszönjük.Nem tudom ki,vagy kik szúrtak ki minket és az összeesküvés elméletekben sem hiszek,átkozódni sem szeretek,-de azért pusztultak volna a pólyában,ha már csak úgy tudtak felnevelődni,hogy másoknak bosszúságot okozzanak.Nem is értem én,hogy tud itt ezen a sárgolyón kitörni a világbéke,amire szerintem mindannyian vágyunk,ha vannak az emberiségnek ilyen egyedei,akik magasról tesznek mindenkire és az érdekeiket mindenek fölé helyezik.

Nem bosszankodom tovább és nem szórom a negatív hullámokat és bízom benne,hogy leszállnak rólunk és hagynak bennünket élni,a mi kis világunkban szabadon.

Azért elgondolkodtató ez a dolog és szerintem át kell gondolni,hogy mit tehetnénk,hogy ilyesmi ne forduljon elő,még akkor is,ha ezért némi áldozatot kell hozni,legyen az akár anyagi is,de a fórumnak mindenképp fent kellene maradni!

Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy minden fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánjak,-teszem ezt azért,mert ki tudja holnap nem e bekavarnak valakik.

Üdvözlettel:Che

Komment

Most már azt sem merem mondani, hogy kész van... makacs egy dolog ez.

De kitartó vagyok, nem kell aggódni! :-)

Azt egyébként nem tudom én sem, hogy igazából hogyan lehetne kivédeni a jövőben az ilyesmit.

Egyelőre csökkentett módban van az oldal, nincs blog, meg sok egyéb dolog.
            Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Most kiosztottam két szívecskét, csak nem látszik, mert ez is " csökkentett módban " van.

Komment

Szervusztok!

Úgy,egy jó félórányira,megint volt egy kis elérhetetlenség.Kiírt valamit Angolul a monitorra és nem jött be a fórum.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ha rámegyek blogra szintén egy Bulletin üzenet fogad...
                  vBulletin üzenet

A termék használatához a plugin rendszert engedélyezni kell.

Komment

Köszi, most újra megy telefonról is.

Komment

a blogok funkció nem elérhető (kubuntu 12.04 firefox) a hibaüzenet:
                      vBulletin üzenet
                      A termék használatához a plugin rendszert engedélyezni kell.
                      szerk: látom már más is szólt és ki van kapcsolva csak lusta voltam a 6 oldalt véigolvasni
                      Utoljára szerkesztve a következő által: Gergőke; 2014 jan. 04, 14:21.

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        a blogok funkció nem elérhető (kubuntu 12.04 firefox)
                        Mégegy Ubuntu felhasználó! Nálam se megy. Windows és Linux alatt egyaránt.

Komment

A FRISS TARTALOM menü lesz még a régi, vagy ez már így marad?

Komment

Használd a "New posts" menüpontot, ott találod a régi friss tartalmat.

Komment

Köszönjük a Fórum javítását, újra van "tesztik" gomb és sok más ami eddig nem volt
                              Click image for larger version

Name:	motorosok-figyelek-rajuk.jpg
Views:	1
Size:	69.7 KB
ID:	139093

Komment

Jó hogy újra rendesen működik a fórum . Viszont a régi jó idézési módszer(kijelöl, egérmutatót felé visz és idéz gombra kattint) nem mindig működik megfelelően.
                                Van amikor úgy működik ahogy kell ,de van amikor csak a szöveget idézi, és az idézethez nem teszi hozzá a többi információt(kinek és melyik hozzászólásából lett idézve)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X