Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Danuvia DMC-125 fellelhető műszaki adatai

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Danuvia DMC-125 fellelhető műszaki adatai

Üdv Fórumtársak!

Igazából nem is tudom hogy jó topicba írok-e, de szerintem ide illik a leginkább.
    Kutatómunkát végzek a szakdolgozatomhoz, és ehhez szeretnék segítséget kérni.
    A DMC Danuvia összes fellelhető műszaki paraméterét szeretném megszerezni, különös tekintettel a teljesítményadatokra. Gábor András könyvében elég sokat leír, de egyetlen egy adat hiányzik: a maximális forgatónyomaték és annak a fordulatszáma. Nagyon fontos lenne nekem ez az információ, e nélkül nem tudom elkezdeni a munkámat. Tudtommal elég keveset gyártottak a cross típusból, ezért is olyan nehéz rábukkannom. Ha esetleg valaki birtokában van ilyen dokumentumnak, vagy esetleg ismerősének van, annak megköszönném a segítségét!
    Köszönöm!

Ha megvan a max teljesítmény és a hozzá tartozó fordulatszám, ki lehet számolni a nyomaték és a hozzá tartozó fordulatszámot. Nem emlékszem már hogy hogyan, de találtam itt egy képletet. Talán ebből sikerül kiindulnod.

Melyik a jó képlet? Nyomatékszámítás.

Komment

11000-es fordulat körül, adta le a maximális nyomatékát, az egyik autó-motorból rémlik.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szia,
        már jó ideje irtad ezt a kérést és én tőled kérdezném meg hogy ez a Gábor András könyve letölthető-e.
        Ha nem, megirnád az adatokat a cross Danuviáról?
        Kellene a helnger palást rajz is ha van neked ilyen.

Üdv

Varga Ákos

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X