Kezdem kapizsgálni, hogy mire is lehetne használni a Facebook-ot. Így hát elkészítettem a Veterán fórum rajongói oldalát. Ha nincs Facebook hozzáférésed és nem is szeretnél a jövőben sem, akkor nem kell tovább olvasnod, fontos dolgokról nem maradsz le. De ha egyike vagy a hárommillió(?) magyar felhasználónak, akkor kérlek kövesd az oldalt ezen a címen: Veterán fórum Facebook oldala
A teendőd annyi, hogy a linkre kattintás után, a fejlécben található „Tetszik” gombra kattintasz egyet.
Miért jó a Facebook-on követni a fórumot?
Ha csatlakozol az oldalhoz, akkor napi egy-egy postban megjelenik valami érdekesség az üzenőfaladon a Veterán fórummal kapcsolatban. Egy programajánló a hétvégi rendezvényekről, új blog bejegyzés, vagy éppen egy jelzés, hogy melyik fórum téma „izzott” fel igazán az elmúlt napokban. Ilyesmik. Tehát ha gyakrabban nézegeted a Facebook-ot, mint a Veterán fórumot (ez helytelen persze), akkor ezen a csatornán értesülhetsz a fontosabb dolgokról. Természetesen Te is megoszthatsz érdekességet a Veterán fórum üzenőfalán, vagy olvashatod mások megosztásait.
Miért jó a Veterán fórumnak, ha követed a Facebook-on?
Ha csak olvasgatsz, az nem nagy szám a fórum számára. De ha még egy kattintás energiát ránk szánsz, akkor népszerűsítheted a Veterán fórumot, aminek személy szerint nagyon örülnék. Ha egy bejegyzés tartalma tetszik neked, akkor kérlek, kattints a „tetszik” feliratú gombra. Ha még jobban tetszik és szívesen megosztanád az ismerőseiddel, akkor pedig a „megosztás” gombra kell kattintanod. Nem nagy dolog.![Szemforgató (Szarkasztikus)](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/rolleyes.png)
És ezen kívül mire jó még?
Na, ez majd közben alakul, mivel még csak most ismerkedek ezzel az egész dologgal. Van még pár ötletem, majd attól függően mennyien használjátok, bővítgetem a funkciókat. Profibbak pedig örülnék ha segítenének tanácsokkal, tippekkel mit hogy kellene csinálgatni.
Ami nagyon fontos: jó lenne minél gyorsabban elérni a 25 támogatót, ezért kattintgassatok és erre kérjétek meg a veterán érdeklődésű barátaitokat is!
Használjátok egészséggel!
A teendőd annyi, hogy a linkre kattintás után, a fejlécben található „Tetszik” gombra kattintasz egyet.
Miért jó a Facebook-on követni a fórumot?
Ha csatlakozol az oldalhoz, akkor napi egy-egy postban megjelenik valami érdekesség az üzenőfaladon a Veterán fórummal kapcsolatban. Egy programajánló a hétvégi rendezvényekről, új blog bejegyzés, vagy éppen egy jelzés, hogy melyik fórum téma „izzott” fel igazán az elmúlt napokban. Ilyesmik. Tehát ha gyakrabban nézegeted a Facebook-ot, mint a Veterán fórumot (ez helytelen persze), akkor ezen a csatornán értesülhetsz a fontosabb dolgokról. Természetesen Te is megoszthatsz érdekességet a Veterán fórum üzenőfalán, vagy olvashatod mások megosztásait.
Miért jó a Veterán fórumnak, ha követed a Facebook-on?
Ha csak olvasgatsz, az nem nagy szám a fórum számára. De ha még egy kattintás energiát ránk szánsz, akkor népszerűsítheted a Veterán fórumot, aminek személy szerint nagyon örülnék. Ha egy bejegyzés tartalma tetszik neked, akkor kérlek, kattints a „tetszik” feliratú gombra. Ha még jobban tetszik és szívesen megosztanád az ismerőseiddel, akkor pedig a „megosztás” gombra kell kattintanod. Nem nagy dolog.
![Szemforgató (Szarkasztikus)](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/rolleyes.png)
És ezen kívül mire jó még?
Na, ez majd közben alakul, mivel még csak most ismerkedek ezzel az egész dologgal. Van még pár ötletem, majd attól függően mennyien használjátok, bővítgetem a funkciókat. Profibbak pedig örülnék ha segítenének tanácsokkal, tippekkel mit hogy kellene csinálgatni.
Ami nagyon fontos: jó lenne minél gyorsabban elérni a 25 támogatót, ezért kattintgassatok és erre kérjétek meg a veterán érdeklődésű barátaitokat is!
Használjátok egészséggel!
![Cool](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/cool.png)
Komment