Kedves Ricsi! Szép mit lencsevégre kaptál de ha mivel tavasz volt egy szalonna sütés közepette ütköztetnénk a technikai és politikai nézeteinket és ahogy a háttérben lévő rekeszeket és kartonokat nézem még egy baráti eszmecserét is fojtathatnánk!. De reméljük és valóra válik Taluga által felvetett találkozó hol minderre mód és lehetőség nyílna.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Rajta vagyok! Már beszéltem a polgármesterrel és az apámmal, hogy beszéljék rá a testületet!sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe reméljük és valóra válik Taluga által felvetett találkozó hol minderre mód és lehetőség nyílna.
- 3 likes
Komment
-
Szeptember 28-án, Söjtörön, harmadik motoros találkozónkon szívese látunk Benneteket!
Este még szalonnasütés is lesz
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 3 likes
Komment
-
Ez nekem eszembe sem jutott, de sajnos igazad van!Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos van súlya !!
Még jó ,hogy vigyáznak rá ,máskülönben...!
Komment
-
Hogy ezek a csángó tesók mivel nem járnak. Tetszik.madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseXXIII.Csángó Fesztivál Jászberényben:
- 2 likes
Komment
-
Teljesen új(j) motor. A francba, hogy milyen szerencsés vagy. Nagyon guszta példány.madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚjabb szépség járt nálam
- 1 like
Komment
:
Komment