Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lencsevégre kaptam!

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Apacsavó szives figyelmébe ajánlom a 16-os bal hátulján lévő gépet.
    Köszi barátom! Vettem!....és értem a célzást! Valami IZS-féle tákolmány!
    Egyébként ilyen R16-ost majdnem vettem-87 ben!A 19.ker Hunyadi utca egyik udvarán volt kirakva 55000ft-os áron!Csak végül mégis kombi,,Zsigát"vettem!(lehet hogy rosszul döntöttem?Ki tudja?!De már tárgysorozaton kívüli az ügy!)Úgy mint sajnos az IZS-is!...........de azért köszi!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Apacsavó szives figyelmébe ajánlom a 16-os bal hátulján lévő gépet. Gyulám ha látod olyan számodra mint egy Pecmeker!
      Azért jobbra is van egy vörös sárkány, amelyért meg nekünk lehet hasonló érzésünk. Csak akkor lehetne szebb, ha fekete volna és 175-ös.

Komment

Azt hiszem mindannyian el tudnánk kapirgatni abban az udvarban kedvünkre

Komment

Valami IZS-féle tákolmány!
          Izs Planeta 3.03 as.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Azt hiszem mindannyian el tudnánk kapirgatni abban az udvarban kedvünkre
            Valószínűleg. Izs-ből van két Planeta 3, meg talán egy 56-os (arra hasonlít, de gányolva van), R16-ból van ez a kék meg két bordó (a 3-hoz van 4 forgalmi...) és még ilyen-olyan motorkerékpárok, a legtöbbhöz van forgalmi is, de csupa ismeretlenek nevein adásvételi és bármi nélkül.

Innen jött a mostani Pannoniám, az ETS-em, a Superelastik oldalkocsim (amit el kellett adnom), a bazsimoci-hoz került csepptankos kéthengeres, a Kikki-féle "kukássárga" CZ350/472.

Ezek egyébként eladóak? Van egy Opel megszállott barátom
            Meséltem már ezt? Az egészet a bácsi özvegye, egy szellemileg friss és elég gyanakvó 80 éves néni birtokolja. Ő eladna mindent, mert utálja az összes gépet, de irreális árakat kér a legtöbb dologért.
            Az Opellal én is szemezek, talán lesz lehetőségem valamikor jobban megnézni és beszélgetni a nénivel - utána tudok erre bármit mondani. Ha reális költségkereten belül vállalható, akkor lehet belefogok én.
            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Az Opellal én is szemezek,
              Én meg megnézném azt az 56 ost
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én meg megnézném azt az 56 ost
                Ha legközelebb arra járok - ami tervben van, mert van pár holmi amit szeretnék elhozni a tavaszon - akkor majd csinálok olyan fotókat, ami alapján lehet típusjegyeket szakérteni.
                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Kollarg féle aranybánya! Kár hogy sokszor az idősek túlárazzák a portékákat és így az enyészetté lesz sok megmenthető dolog, amit ha normálisan áron adna, még meg is venné valaki. (reméljük majd Kollarg)

Komment

Kár hogy sokszor az idősek túlárazzák a portékákat és így az enyészetté lesz sok megmenthető dolog
                    Mint ahogy itt nem messze, Aszódon is. Ezen már mérgelődtem párszor, meg amikor arra járok, akkor is fáj a szívem, hogy még mindig ott vannak az udvaron ugyanazok a gépek, amik ott voltak 10 éve is. Nem fogynak, csak porladnak, az özvegyasszonynak pedig nagggyon vastagon fog a ceruzája még mindig

Komment

Mostanában elég sokat járok arra és az árokban ott van régóta egy Riga és egy Babetta egy eladó felirattal. Szinte menthetetlen állapotban. Már a fiamnak is feltűnt a dolog hogy miért tárolják ezeket a szegény motorokat kinn az esőn.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Én ezt a Trabit fotóztam Kőbányán:[ATTACH=CONFIG]19005[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19006[/ATTACH]
                        Már több mint tíz éve áll itt egy helyben. Már többször felvettem a kapcsolatot a gazdájával,aki nem akar megválni tőle,pedig már 80 felett van. (szerintem) Lassan már nem is éri meg vele foglalkozni.. (sajnos)
                        eltünt a Trabi. Remélem jó helyre került és nem a vas telepre.

Komment

Dédnagyapám lencsevégre kapta dédnagymamámat az autójukkal 1937-ben.
                          Click image for larger version

Name:	Fénykép3589.jpg
Views:	1
Size:	193.5 KB
ID:	143804

Komment

Tessék itt a bizonyíték hogy már régen is az autók mellett szerettek pózolni a csajok.

Komment

A tipust valaki felismeri? Nagymamám szerint Fordjuk volt, de nem találtam egyező modellt. Bár lehet ez nem az az autó amire ő emlékszik, mert elmondása szerint több is volt.

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A tipust valaki felismeri?
                                [ATTACH=CONFIG]26637[/ATTACH]
                                Szia!
                                Ha jó tévedek, ez egy ADLER STANDARD 6S! Utána néztem 1928-ban és 1937-ben adtak el belőle a legtöbbet. Tehát az időpont még stimmelhet is.
                                A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information