Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ha legközelebb arra járok - ami tervben van, mert van pár holmi amit szeretnék elhozni a tavaszon - akkor majd csinálok olyan fotókat, ami alapján lehet típusjegyeket szakérteni.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Kollarg féle aranybánya! Kár hogy sokszor az idősek túlárazzák a portékákat és így az enyészetté lesz sok megmenthető dolog, amit ha normálisan áron adna, még meg is venné valaki. (reméljük majd Kollarg)
Kár hogy sokszor az idősek túlárazzák a portékákat és így az enyészetté lesz sok megmenthető dolog
Mint ahogy itt nem messze, Aszódon is. Ezen már mérgelődtem párszor, meg amikor arra járok, akkor is fáj a szívem, hogy még mindig ott vannak az udvaron ugyanazok a gépek, amik ott voltak 10 éve is. Nem fogynak, csak porladnak, az özvegyasszonynak pedig nagggyon vastagon fog a ceruzája még mindig
Mostanában elég sokat járok arra és az árokban ott van régóta egy Riga és egy Babetta egy eladó felirattal. Szinte menthetetlen állapotban. Már a fiamnak is feltűnt a dolog hogy miért tárolják ezeket a szegény motorokat kinn az esőn.
Én ezt a Trabit fotóztam Kőbányán:[ATTACH=CONFIG]19005[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19006[/ATTACH]
Már több mint tíz éve áll itt egy helyben. Már többször felvettem a kapcsolatot a gazdájával,aki nem akar megválni tőle,pedig már 80 felett van. (szerintem) Lassan már nem is éri meg vele foglalkozni.. (sajnos)
eltünt a Trabi. Remélem jó helyre került és nem a vas telepre.
A tipust valaki felismeri? Nagymamám szerint Fordjuk volt, de nem találtam egyező modellt. Bár lehet ez nem az az autó amire ő emlékszik, mert elmondása szerint több is volt.
Lehet valami történhetett az elejével mert a két lámpa üvege nem egyforma és ha jól látom nem is jól áll. És ezen gondolaton elindulva lehet cserélték a hűtőkeretet.
Sikerült beszkennelni jó minőségben. Olvasható lett egy felirat is az elején. STUDEBAKER vagy valami ilyesmi, illetve még két másik kép erről az autóról. Talán így már felismerhetőbb.
Ja mégvalami. Tudja-e esetleg valaki hol van a 806-os út, mert ma már nincs ilyen jelzésű, legalábbis sehol nem találni róla semmit, nekem az a gyanúm a tábla alapján, hogy a mai 811-es út lehet az és talán Felcsúton készült a kép
Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2015 márc. 02, 20:31.
Komment