Helyi önkormányzati rendelettel ezt sokszor felülírják. A jegyzőnél kell érdeklődni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szerintem az kisebb ennél, ez valami amerika lehet, vagy Horch, Maybach stb.
Csak Neked és még aki kimaradt belőle, az I. Fórumtalálkozón felsorakoztattuk járműveinket a focipálya mellett, majd megjelent egy gyönyörű hófehér170-es Merci, gazdája illedelmesen megkérdezte, hogy beállhat-e közénk, és odaállt.
http://veteran.forum.hu/attachments/...7-sam_0690.jpg
- 6 likes
Komment
-
Megvettem. A motorját egy lomis már elvitte. Igen, elég szépen lehetett lerakva 20 éve, de a padlóra már ráállni nem lehet, annyira elrohadt. Sorsát még nem tudom,de úgy voltam vele, hogy inkább hozzám kerüljön, mint a MÉH-telepre! Az a baj, hogy hiába van papírja az adattábla már leesett, úgy szét van rohadva a kasznija. Gondolom ott valahol lehetett az alvázszám is. Van még sok alkatrész, ami menthető.
Komment
-
Szervusz Tamás!
Az alvázszámot belül az utastérben,a váltókartól a motor felé 1010 mm.-re találod meg.A számok a "kardánalagút" felső síkjába vannak beütve,a menetirányra merőleges sorban,az anyagvastagság ott 2-2,5 mm.A bogár padlókeretes alvázzal rendelkezik,tehát a rögzítőcsavarok kivétele után a fülke leszerelhető.Szemre hirtelen 1300-asnak tűnik,de ez nem biztos.
Nagyon sok javítóelemet (lemez) lehet hozzá kapni,akár teljesen új padlólemezt is.A küszöbök oldalanként hat darabból állnak,mert abban megy a fűtéscső is,hogy minden jól működjön a karosszérián,a küszöbcserére nagyon figyelni kell!
A motor hiánya nem nagy gond,mert elég sok hánykolódik belőle az országban,ami jó is az viszont ritka.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
Komment