Akkor a bogrács mellé be kell rakni a lepárlókészüléket is. Helyben főtt vegyesgyümölcs pálinka.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Augusztus 19-én volt szerencsém sárvár mellett résztvenni egy pannóniás összejövetelen a pannónia ringen , a kis pályán ....
főleg kéthengeres gépek képviseltették magukat , de találtam mást is . Lőttem egy pár képet , hátha számotokra is érdekesek , úgyhogy feltöltök párat csak úgy érdekesség képpen ... 
- 11 likes
Komment
-
Sándorom!
Ki emlékezik a Keszin péntek esti történések apró részleteire,amikor a férfitársaság zöme túlment a ködön,pedig a Tisza felett még párafelhő sem lebegett.Úgy gondolom,hogy egy évnyi reményteljes várakozás utáni találkozás alkalmával egy kissé felszabadult a társaság,ami talán érthető,de a másnap reggel azért egy kissé,-sőt nagyon húzós volt.A fentieket magamra vonatkoztatom,de ahogy elnéztem a társaságot,-tekinthetjük a történéseket általánosnak.Mit mondjak,-a kevesebb pálinka,talán több lett volna,mert lerészegedni nem nagy szégyen,-de nem is nagy dicsőség.
Az hogy kinek a pálinkája volt a legjobb,vagy a legrosszabb,teljesen mindegy,-a lényeg az,hogy milyen szívvel hozta,-hiszen mindből ittunk és a pálinka mentségére szólva,egyik se lett kiköpve,legfeljebb utólag becsmérelve.
Nekem leginkább Emu Édesapjának a bora Ízlett,-melyért ezúton is köszönetet mondok.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Jó , persze semmi gond csak zrika ....
meg olyan jó , hogy nem én vagyok egyedül a céltábla ..
viszont akkor is a ti két motorotok a a legszebb !
Viszont kárpótlásul kerestem neki egy eladó autót : http://barnfinds.com/needs-tune-1987-merkur-xr4ti/Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2017 aug. 28, 19:50.
- 2 likes
Komment
-
És akkor mi a baj,tanúsítom az volt a leghatékonyabb anyag!!!!nem ő hozta a pálinkát hanem én.
Arra legalább nem mondták,hogy vízízű...................
.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Röhögőgörcs ! Bár nem túl jól látszik, de érdemes megnézni a lámpákon lévő fényterelőt, az antenna szerűen ágaskodó keresőlámpát, a felnicsavarokra szerelt tüskéket, vagy éppen a belső visszapillantó magasságáig kiemelt váltókart !
Ennyiszer nem akartam, de nem tudom törölni ! Valami másként működik !
- 3 likes
Komment

Komment