Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lencsevégre kaptam!
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Tegnap előtt a szívem hatalmasat dobbant:
Egy gyönyörűen restaurált TLF Pannónia ment végig az utcán. Szerencsére lassan ment, így sokáig legeltethettem rajta a szemem. Vezetője is nagyon óvatosan bánt vele.
Az a makulátlan, duruzsoló hangja még mindig a fülemben cseng.....
rrrrrönnn------------tönnn-----------tönnn
Sajnos fotót nem tudtam csinálni róla, nem volt a közelemben kamera"Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 1 like
Komment
-
Menet közben sikerült elcsípnem pár gyöngyszemet
Öreg Volvok: Hollandia Hertogenbosch felé
Amphycar: Hollandia
DS 23 break: Hollandia
Chevy pickup: Hollandia
Opel Admiral: Belgium , Genk
- - - Updated - - -
...lesz itt még
Holland kistraki
Elképesztő állapotú trabik egy Siófoki börzén:
Szintén a börzén:
Utoljára szerkesztve a következő által: 67UR1; 2014 dec. 10, 19:58.
- 8 likes
Komment
-
Úgy emlékszem ezeket még nem tettem fel a fórumra - igaz nem közúton fotóztam, hanem zárt területen.
1966 Opel Rekord B 1700S. Még 2 betű - 4 szám, a tulaj több mint 20 éve meghalt, kb. azóta odakint rohad szerencsétlen.
És az egyik ok, ami miatt nem fér be az épületbe:
Renault 16. Ez sem ment kb. 1996-1997 óta, de legalább száraz helyen van.
És a belsejében is csak vékonyan áll a por.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
-
Szervusztok!
Jaj de sok pénzt ott hagytam én,abban a budai "Francia autók szervizében",Renault R4 és Peuegot 504-es alkaktrészek fejében.Drágább volt mint a patika,de legalább eredeti alkatrészek voltak,csak vinni kellett az oválplakett számot,mást nem is nagyon kértek és természetesen a gyártmányt és a típust.Amennyiben volt raktáron azonnal adták,de volt olyan eset is,hogy elküldték utánvéttel,azután lehetett vakarózni,hogy jaj de drága.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Apacsavó szives figyelmébe ajánlom a 16-os bal hátulján lévő gépet.
Egyébként ilyen R16-ost majdnem vettem-87 ben!A 19.ker Hunyadi utca egyik udvarán volt kirakva 55000ft-os áron!Csak végül mégis kombi,,Zsigát"vettem!(lehet hogy rosszul döntöttem?Ki tudja?!De már tárgysorozaton kívüli az ügy!)Úgy mint sajnos az IZS-is!...........de azért köszi!
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApacsavó szives figyelmébe ajánlom a 16-os bal hátulján lévő gépet. Gyulám ha látod olyan számodra mint egy Pecmeker!
- 2 likes
Komment
-
Azt hiszem mindannyian el tudnánk kapirgatni abban az udvarban kedvünkre
Innen jött a mostani Pannoniám, az ETS-em, a Superelastik oldalkocsim (amit el kellett adnom), a bazsimoci-hoz került csepptankos kéthengeres, a Kikki-féle "kukássárga" CZ350/472.
Ezek egyébként eladóak? Van egy Opel megszállott barátom
Az Opellal én is szemezek, talán lesz lehetőségem valamikor jobban megnézni és beszélgetni a nénivel - utána tudok erre bármit mondani. Ha reális költségkereten belül vállalható, akkor lehet belefogok én.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 5 likes
Komment
Komment