Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én mélynövésű vagyok, megoldás üljél mélyebben! Fergussonnak : Ha sokat pihen megszokja és ha kicsit menni kell lihegni fog! Sajna a Cz -nek sincs még méltó helye.
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2017 dec. 29, 16:48.
Máté kötekednek veled?, még a végén azt mondják akkorára nőttél mint a faluban a fatorony?? Kedves Barátaim- Hölgyeim egészségben eltöltendő boldog új évet kívánok nektek! Nem vagyok szerencsére beteg, nem búcsúzkodom csak szeretnék az elsők között lenni!!
Ilyen téli időben,ha motorra ülnék,az alapos beöltözés mellett azért egy újjáélesztő készüléket,mellékelve mellé a használati utasítást,-azért okvetlen vinnék magammal.A téli motorozás szándéka előtt,egy laptopot is be kellene szerezni,hogy az intenzív osztályról is tudjam a fórummal a kapcsolatot tartani feltéve,ha kórházban nem felejtenének a folyosón és egyáltalán van vifi kapcsolat.
Szivesen motoroznék,de mivel ilyen jó idő van.. ezért besűrítettem a munkát amit ilyenkor tudok elvégezni. Majd motorozok a havasesőben,vagy ha hidegebb lesz,
Ez nem MZ??! amint látom. Szép gép hosszú balesetmentes KM-tereket.
Az MZ még pihen. Csak szikrázó napsütésben, és patika tiszta úton teszi ki a kerekét a házból. :-) Pont azért tetszett meg ez a típus, mert olyan, mint egy jó nagyra nőtt MZ. Valahol fél úton van a klasszikusok, és a modern gépek közt.
Komment