Melyikkel mentél Sepy?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Guzzival kerültem a nagy plexit mögött azért nem ért a szél.
Képzeld el nekem mekkora plexi kellene!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Könnyű neked!
Képzeld el nekem mekkora plexi kellene!
- 6 likes
Komment
-
Sándorom!
Köszönöm az Újévi jókívánságokat.
Ilyen téli időben,ha motorra ülnék,az alapos beöltözés mellett azért egy újjáélesztő készüléket,mellékelve mellé a használati utasítást,-azért okvetlen vinnék magammal.A téli motorozás szándéka előtt,egy laptopot is be kellene szerezni,hogy az intenzív osztályról is tudjam a fórummal a kapcsolatot tartani feltéve,ha kórházban nem felejtenének a folyosón és egyáltalán van vifi kapcsolat.
Üdvözlettel:Che1 kép
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem vagyok szerencsére beteg,
Egyébként BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK mindőtőknek és szeretteiteknek!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFel a kezekkel hányan "porolták le" rajtam kívül a paripát?
Jöhet a tavasz...
Még nem veterán ugyan, de jó esélyekkel indul, hogy az legyen egyszer.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2018 febr. 16, 14:20.
- 2 likes
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment