Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mai napi küzdelmem jutalma... pár méter gurulás. Többet nem kívántam a vízszintesen eső havasesőben. A bojtos sapka is kevés volt..
    Mint ha kicsit utógyújtása lenne ? vagy valami magyar króm ?

Komment

A krómról nem tudom hol készült,hozzám így került. Gyujtást,vezérlést ellenőriztem,szépen állíthetó 0 és + között.

Komment

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
        A mai - évszakhoz képest - remek motoros időben a nemesrádói betlehemnél jártunk.
        Hazafelé még 2 "őrült" motorossal találkoztunk!

Komment

Mivel igen vashiányos voltam kissé késő délután / 15 óra / felkerekedtem és átmentem egy kávéra Bcsabára a benzinkúton kellemes kiszolgálásban részesültem .Ez 75 km. ami igen jól esett úgy gondolom ez volt számomra az idei évzáró gurulás. A varjak nagyon dél fele szállnak!! jön a hideg.Nem csak én éreztem így oda és vissza is volt szembe jövő 3-3 motoros ​​​​​​​

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            évzáró gurulás.
            Beteg vagy ?

Vagy csak leszel?
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Beteg vagy ?

Vagy csak leszel?

Mér bántod? Irigyled hogy nem fáj semmije???
              Én bezzeg érzem a térdem, így az első kósza gondolat is azonnal elvetődik.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mér bántod? Irigyled hogy nem fáj semmije???
                Én bezzeg érzem a térdem, így az első kósza gondolat is azonnal elvetődik.
                Nekem is fáj ha rágondolok,gondoltam neki is hasonló,de igazad van így már nem csak a motorozást irigylem!
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Melyikkel mentél Sepy?

Komment

A Guzzival kerültem a nagy plexit mögött azért nem ért a szél. Srácok ha mindíg azon nyávognák, hogy hol fáj akkor csak májusban mernék motorra ülni! Az öreg pihen / CZ!/ nem énnnnn!!

Komment

Szegény motort /Guzzi/ nem hagyod pihenni, Sepy! A CZ-t meg lassan megeszi a rozsda ( mint az enyémet )

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A Guzzival kerültem a nagy plexit mögött azért nem ért a szél.
                        Könnyű neked!
                        Képzeld el nekem mekkora plexi kellene!

Komment

Én mélynövésű vagyok, megoldás üljél mélyebben! Fergussonnak : Ha sokat pihen megszokja és ha kicsit menni kell lihegni fog! Sajna a Cz -nek sincs még méltó helye.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2017 dec. 29, 15:48.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Könnyű neked!
                            Képzeld el nekem mekkora plexi kellene!
                            Képeljük.....a helyi teszkó tolóajtaja , véletlen eltűnne....

Komment

Máté kötekednek veled?, még a végén azt mondják akkorára nőttél mint a faluban a fatorony?? Kedves Barátaim- Hölgyeim egészségben eltöltendő boldog új évet kívánok nektek! Nem vagyok szerencsére beteg, nem búcsúzkodom csak szeretnék az elsők között lenni!!

Komment

Sándorom!

Köszönöm az Újévi jókívánságokat.

Ilyen téli időben,ha motorra ülnék,az alapos beöltözés mellett azért egy újjáélesztő készüléket,mellékelve mellé a használati utasítást,-azért okvetlen vinnék magammal.A téli motorozás szándéka előtt,egy laptopot is be kellene szerezni,hogy az intenzív osztályról is tudjam a fórummal a kapcsolatot tartani feltéve,ha kórházban nem felejtenének a folyosón és egyáltalán van vifi kapcsolat.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X