Atti69 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 6 likes
Komment
-
Mivel igen vashiányos voltam kissé késő délután / 15 óra / felkerekedtem és átmentem egy kávéra Bcsabára a benzinkúton kellemes kiszolgálásban részesültem .Ez 75 km. ami igen jól esett úgy gondolom ez volt számomra az idei évzáró gurulás. A varjak nagyon dél fele szállnak!! jön a hideg.
Nem csak én éreztem így oda és vissza is volt szembe jövő 3-3 motoros
- 4 likes
Komment
-
Mér bántod? Irigyled hogy nem fáj semmije???mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeteg vagy ?
Vagy csak leszel?

Én bezzeg érzem a térdem, így az első kósza gondolat is azonnal elvetődik.
- 2 likes
Komment
-
Nekem is fáj ha rágondolok,gondoltam neki is hasonló,de igazad vanemu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMér bántod? Irigyled hogy nem fáj semmije???
Én bezzeg érzem a térdem, így az első kósza gondolat is azonnal elvetődik.
így már nem csak a motorozást irigylem!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Melyikkel mentél Sepy?"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Könnyű neked!sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Guzzival kerültem a nagy plexit mögött azért nem ért a szél.
Képzeld el
nekem mekkora plexi kellene!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Képeljük.....a helyi teszkó tolóajtaja , véletlen eltűnne....mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Könnyű neked!
Képzeld el
nekem mekkora plexi kellene!
- 6 likes
Komment
-
Sándorom!
Köszönöm az Újévi jókívánságokat.
Ilyen téli időben,ha motorra ülnék,az alapos beöltözés mellett azért egy újjáélesztő készüléket,mellékelve mellé a használati utasítást,-azért okvetlen vinnék magammal.A téli motorozás szándéka előtt,egy laptopot is be kellene szerezni,hogy az intenzív osztályról is tudjam a fórummal a kapcsolatot tartani feltéve,ha kórházban nem felejtenének a folyosón és egyáltalán van vifi kapcsolat.
Üdvözlettel:Che1 kép
- 1 like
Komment

Az öreg pihen / CZ!/ nem énnnnn!!
Komment