Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Akkor adtál magadnak egy társadalmilag fontos feladatot. Legközelebb elhozod Mezőcsátra és csinálunk egy vetítést.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a kisfilmeket nem tudom feltolteni.A hangjuk az kulon meg er egy misét
- 7 likes
Komment
-
Volt egy karikám ma, Győr->Somlói Vár->Enese->Győr. Nem túl hosszú de nem volt többhöz kedvem miután a várhoz gyalog mentem fel motoros bakancsban és nadrágban. Sajnos az oda vezető út le volt zárva egy sorompóval :/ (és nem murva volt vagy föld hanem beton szóval sok kárt se tudtam volna okozni).
https://content.section9.me/im/vf/IM...909_141500.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 szept. 09, 21:03.
- 4 likes
Komment
-
Tegnap meglátogattuk Kiskunlachán a Czúni László emléknapot https://www.facebook.com/kiskunlacha...44803577435076
nem igazán tudtam mi lesz ez, de a többiek mondták hogy ott a helyem és én annak ellenére hogy szombaton verseny volt Csikóstöttösön, elmentem. Az esemény a krosszpályán lett megtartva, ahol mi díjmentesen használhattuk a pályát classic motorokkal, de volt főzőverseny, amely eredményét megkóstolhatta bárki aki ott volt, volt oldalkocsis motcross bemutató, veteránmotor kiállítás, ahol nagyobb volt a részvétel mint az annak fenntartott, kijelölt hely, és a régi nagy versenytársak is megjelentek szép számmal. Természetesen ezek a megemlékezés részei voltak. ha jövőre is lesz, márpedig lesz, kicsit felkészültebb leszek, és javaslom aki teheti látogasson el, ha módjában áll.

- 7 likes
Komment
-
Tegnap én is mentem egy kört, nagyjából fele annyit, lehet hogy az idei utolsót? Ebadta jószág egész nyáron nem ment ilyen szépen és jól mint a 14 fokos, szélcsendes napsütésben. Menet közben nosztalgiáztam a 60-70-es évek bádogsisakjain, motoros szemüveggel. Mit nem adtunk volna akkor egy ilyen sisakért, amiben fütyörészni is lehet a plexi mögöttsepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa végre sikerült egy jót motorozni / 200 km /
. Mert ugye akkor nem csak passzióból motoroztunk.
.
- 6 likes
Komment
-
Én igenAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése..Ezen nem nosztalgiázok.
Még 1972-ben vettem egy AGV sisakot Jugóban, aztán kaptam hozzá egy olasz szemüveget, most meg egy mitomén milyet
Szoval én sem zártban motorozok
Anno melóztam egy cégnek, persze motorral mentem esőben is és lógott a csikk a számban
Főnök hülyét kapott , "esőben motoron füstölgő bagózva érkezik"
A bagó mára elmaradt, de lassan a többi is
bár a multkorában jól megáztam
- 4 likes
Komment
-
Zeneileg majdnem mindegy ...pláne, hogy mások nem halljákAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem futyoreszek...dudolgatok..
.
- 1 like
Komment
-
Annak idején az első motorommal ,mikor esőben mentem
orditva énekeltem...nem tudom miért ,viszont szokásommá vált !
Az újra motorra ülés után: ez valahogy elmaradt ."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Anno 68 69 táján és is áztam Miskolctól Orosházáig Simson Stáron 2 személlyel igaz akkor melegítették a hátam
, Nem úgy mint tavaly mikor elindultam Csátról a szakadó esőben Tiszafüredik ronggyá áztam, No és azóta eltelt egy pár évtized és valahogy nem csípem az esőbe motorozást hosszú távon
.
- 2 likes
Komment
-
Én rövid távon sesepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem csípem az esőbe motorozást hosszú távon
.
. De mert passzióból motorozok, ma már megtehetem, hogy minden kirándulás időjárás elemzéssel kezdődik
. Apám a 60-as években 50-60 km-re járt dolgozni. Ahányszor (sokszor) bőrig ázott, már tudtuk előre, hogy az jön: "Ha még egy évet spórolok, Trabantom lenne és nem áztam volna el."
- 7 likes
Komment
-
Én tavaji találkozónkról szakadó viharban indultam Tiszafüredig eláztam még a gatyám is vizes lett a hátamon lehömpölygő víz miatt. Úgy fáztam alig láttam. Ott volt mág száraz ruhám mit mind fel vettem és onnan esőmentesen jót motoroztam. Nem volt egyszerű eset demegfázás nélkül megúsztam, Ez ki nem ismer annak mondom Mezőcsátról Orosházáig tartó kis kirándulás!!
- 4 likes
Komment
Komment