Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

https://youtu.be/iUVtigIID88?feature=shared

Komment

Köszi zsolti! Jó felvételek ritka gépek. Ennyi kis Fiat egy csomóban

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sajnos a kisfilmeket nem tudom feltolteni.A hangjuk az kulon meg er egy misét
        Akkor adtál magadnak egy társadalmilag fontos feladatot. Legközelebb elhozod Mezőcsátra és csinálunk egy vetítést.

Komment

Volt egy karikám ma, Győr->Somlói Vár->Enese->Győr. Nem túl hosszú de nem volt többhöz kedvem miután a várhoz gyalog mentem fel motoros bakancsban és nadrágban. Sajnos az oda vezető út le volt zárva egy sorompóval :/ (és nem murva volt vagy föld hanem beton szóval sok kárt se tudtam volna okozni).

https://content.section9.me/im/vf/IM...909_141500.jpg
          Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 szept. 09, 21:03.

Komment

Tegnap meglátogattuk Kiskunlachán a Czúni László emléknapot https://www.facebook.com/kiskunlacha...44803577435076
            nem igazán tudtam mi lesz ez, de a többiek mondták hogy ott a helyem és én annak ellenére hogy szombaton verseny volt Csikóstöttösön, elmentem. Az esemény a krosszpályán lett megtartva, ahol mi díjmentesen használhattuk a pályát classic motorokkal, de volt főzőverseny, amely eredményét megkóstolhatta bárki aki ott volt, volt oldalkocsis motcross bemutató, veteránmotor kiállítás, ahol nagyobb volt a részvétel mint az annak fenntartott, kijelölt hely, és a régi nagy versenytársak is megjelentek szép számmal. Természetesen ezek a megemlékezés részei voltak. ha jövőre is lesz, márpedig lesz, kicsit felkészültebb leszek, és javaslom aki teheti látogasson el, ha módjában áll.

Komment

Ma végre sikerült egy jót motorozni / 200 km / nem sok de jól esett már kezdtem vashiányos lenni de mi lesz a télen?

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ma végre sikerült egy jót motorozni / 200 km /
                Tegnap én is mentem egy kört, nagyjából fele annyit, lehet hogy az idei utolsót? Ebadta jószág egész nyáron nem ment ilyen szépen és jól mint a 14 fokos, szélcsendes napsütésben. Menet közben nosztalgiáztam a 60-70-es évek bádogsisakjain, motoros szemüveggel. Mit nem adtunk volna akkor egy ilyen sisakért, amiben fütyörészni is lehet a plexi mögött. Mert ugye akkor nem csak passzióból motoroztunk..

Komment

En most is nyitottban nyomom...szemuveggel..Ezen nem nosztalgiázok....nem futyoreszek...dudolgatok..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ..Ezen nem nosztalgiázok.
                    Én igen
                    Még 1972-ben vettem egy AGV sisakot Jugóban, aztán kaptam hozzá egy olasz szemüveget, most meg egy mitomén milyet
                    Szoval én sem zártban motorozok
                    Anno melóztam egy cégnek, persze motorral mentem esőben is és lógott a csikk a számban
                    Főnök hülyét kapott , "esőben motoron füstölgő bagózva érkezik"
                    A bagó mára elmaradt, de lassan a többi is bár a multkorában jól megáztam

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      nem futyoreszek...dudolgatok..
                      Zeneileg majdnem mindegy ...pláne, hogy mások nem hallják.

Komment

Annak idején az első motorommal ,mikor esőben mentem orditva énekeltem...nem tudom miért ,viszont szokásommá vált !

Az újra motorra ülés után: ez valahogy elmaradt .
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Anno 68 69 táján és is áztam Miskolctól Orosházáig Simson Stáron 2 személlyel igaz akkor melegítették a hátam, Nem úgy mint tavaly mikor elindultam Csátról a szakadó esőben Tiszafüredik ronggyá áztam, No és azóta eltelt egy pár évtized és valahogy nem csípem az esőbe motorozást hosszú távon.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            nem csípem az esőbe motorozást hosszú távon.
                            Én rövid távon se. De mert passzióból motorozok, ma már megtehetem, hogy minden kirándulás időjárás elemzéssel kezdődik. Apám a 60-as években 50-60 km-re járt dolgozni. Ahányszor (sokszor) bőrig ázott, már tudtuk előre, hogy az jön: "Ha még egy évet spórolok, Trabantom lenne és nem áztam volna el."

Komment

Én tavaji találkozónkról szakadó viharban indultam Tiszafüredig eláztam még a gatyám is vizes lett a hátamon lehömpölygő víz miatt. Úgy fáztam alig láttam. Ott volt mág száraz ruhám mit mind fel vettem és onnan esőmentesen jót motoroztam. Nem volt egyszerű eset demegfázás nélkül megúsztam, Ez ki nem ismer annak mondom Mezőcsátról Orosházáig tartó kis kirándulás!!

Komment

Rossz téma..... ..............................................

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X