Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    (tudomásom szerint nem mindegy hogy jobbra vagy balra van feltekerve a huzal , a tekercstestre.
    Igen, a polaritása miatt nem mindegy. Bár ez egy szabályozatlan állandómágneses generátornál nem számít annyira....

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Igen, a polaritása miatt nem mindegy. Bár ez egy szabályozatlan állandómágneses generátornál nem számít annyira....
      Magyarul? Volt gyujtómágnesem ami visszafelé nagyobb szikrát adott.. Esetleg ha a szikra jó fordított hajtással..akkor érdemes a Danuvia világítótekercseket bennehagyni?

Komment

Mindegy hogy merre forog egy mágnes ilyen esetben. Arra ügyelni kell hogy a tekercselések azonos irányba legyenek, illetve a tekercsek összekötései. Tehát egy tekercs kimenő vezetéke a másik tekercs bemenő vezetékéhez. Ha egy tekercsre a jobbkéz ujjakat a tekercselés irányába tesszük akkor a hüvelykujj az északi pólust mutatja

Töltés esetén is mindegy, mert az egyenirányitó egyenirányit

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Töltés esetén is mindegy, mert az egyenirányitó egyenirányit
          Ok.. akkor így hagyom a bekötéseket eredetiben,s ha megérkezik az új tekercs akkor hozzáigazítom az alaplapot.

Komment

A szellőztetésnek hála nem kell fűteni a sufniban..beengedtem a plusszokat. Pedig készültem a hidegre,hagytam védőszőrt..

Komment

Szép rendezett tágas műhelyed van, én most be se tudok menni a 2 motortól ami bent telel...

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A szellőztetésnek hála nem kell fűteni a sufniban..beengedtem a plusszokat. Pedig készültem a hidegre,hagytam védőszőrt..
                ki az a képen ?

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  ki az a képen ?
                  Decemberi feeling.. hamarosan elmúlik.

Komment

Decemberi feeling.. hamarosan elmúlik.

akkor kivárom - csak akkor megyek

Komment

Hamarost főzőcskézek valami finomat.. utána gyere. Most néztem tükörbe.. szépen begyűjtötte a kék port...

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Szép rendezett tágas műhelyed van, én most be se tudok menni a 2 motortól ami bent telel...
                        Ja.. abban a sarokban vagyok ahol még meg tudok fordulni..

Komment

hozzáigazítom az alaplapot.
                          Arra ügyelni kell ha különböző alaplapot és mégnest házasitasz, akkor kell a megszakitást beállitani amikor a forgó mágnes az álló gyujtótekercset teljesen fedi. Ilyenkor van a legtöbb mégneses erővonal/metszés a megszakitás pillanatában és jó nagy szikra

Komment

/metszés a megszakitás pillanatában és jó nagy szikra
                            Ok! Ezt megtanultam a Dongó motornál.. no az igazán érzékeny erre.

Komment

Üdv Urak
                              Járatos valaki az ebay-en?
                              Már ég a pofám annyit segitenek tanáccsal a német horex fórumon, de magas nekem az ebay és a PayPal rendszer, annak ellenére hogy több mint 700 üzletelésem volt anno a vaterán
                              A lényeg, venne-e nekem valaki egy megszakitót,/persze nem ajándékképpen/?

Komment

venne-e nekem valaki egy megszakitót,
                                Storno!
                                Lmehet a francba a fasisztája
                                Free shipping/ingyenes szállitás
                                volt ebay.com-on, aztán eltünt onnan
                                Ebay.de
                                Versand nach: Europäische Union
                                Ausgeschlossen: .....Ungarn

Szállit az EU-ba, de többek közt kizárja a magyart
                                Nem jó neki a pénzem? Kenje a hajára a megszakitóját. Hú de felizélte az agyamat!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information