zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(tudomásom szerint nem mindegy hogy jobbra vagy balra van feltekerve a huzal , a tekercstestre.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, a polaritása miatt nem mindegy. Bár ez egy szabályozatlan állandómágneses generátornál nem számít annyira....
Komment
-
Mindegy hogy merre forog egy mágnes ilyen esetben. Arra ügyelni kell hogy a tekercselések azonos irányba legyenek, illetve a tekercsek összekötései. Tehát egy tekercs kimenő vezetéke a másik tekercs bemenő vezetékéhez. Ha egy tekercsre a jobbkéz ujjakat a tekercselés irányába tesszük akkor a hüvelykujj az északi pólust mutatja
Töltés esetén is mindegy, mert az egyenirányitó egyenirányit
- 1 like
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTöltés esetén is mindegy, mert az egyenirányitó egyenirányit
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szellőztetésnek hála nem kell fűteni a sufniban..beengedtem a plusszokat. Pedig készültem a hidegre,hagytam védőszőrt..
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseki az a képen ?
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDecemberi feeling.. hamarosan elmúlik.
akkor kivárom - csak akkor megyek
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép rendezett tágas műhelyed van, én most be se tudok menni a 2 motortól ami bent telel...
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehozzáigazítom az alaplapot.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése/metszés a megszakitás pillanatában és jó nagy szikra
Komment
-
Üdv Urak
Járatos valaki az ebay-en?
Már ég a pofám annyit segitenek tanáccsal a német horex fórumon, de magas nekem az ebay és a PayPal rendszer, annak ellenére hogy több mint 700 üzletelésem volt anno a vaterán
A lényeg, venne-e nekem valaki egy megszakitót,/persze nem ajándékképpen/?
- 1 like
Komment
Komment