Srácok mivel a mérgelődés árt a szépségnek és ezáltal Veletek fogják ilyesztgetni a gyerekeket javaslom lapozzunk!! A világ leg ocsmányabb témáját vetettük fel: Politika!!
-Embereket uszítanak egymásnak olyanok kik soha életükben értelmes munkát nem végeztek! Mi pedig politika mentes gitt egylet vagyunk . Sok sok Nemecsekkel kik a néma vasat igyekszünk szóra bírni! Igaz csak remélni tudjuk, hogy az utánnunk jövőknek hasznára teszünk.
-Embereket uszítanak egymásnak olyanok kik soha életükben értelmes munkát nem végeztek! Mi pedig politika mentes gitt egylet vagyunk . Sok sok Nemecsekkel kik a néma vasat igyekszünk szóra bírni! Igaz csak remélni tudjuk, hogy az utánnunk jövőknek hasznára teszünk.
Le a kalappal a focistáink teljesítménye előtt! Egy frissen összeállt Magyar csapat méltó ellenfele volt a legnagyobbaknak. Magyarként kitartással küzdöttek,s erre büszkén énekelték a himnuszt. Szerintem lesz ez még jobb is. Erre a makacsságra és nemzeti tudatra szükség is van... (mert mi lett volna a magyarsággal Pozsonynál,tatárjárás, török invázió idején ha nem elég makacs, és nem hazafi) Már pedig nekünk Magyaroknak meg kell maradnunk MAGYAR-nak. A nyugati jóságot nagyon ránk akarják erőltetni..egyes formációk itthon is pártolják... én nem vagyok írigy az a nagyon jó amit maguknak kavartak maradjon csak ott...ne akarják a nyakunkba önteni.

Ilyenkor nekem is kedvem lenne felvonulni de ellenkező oldalon...büszkén vinném a tparenst hogy.... szeretem a pnát! 
Komment