Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A Veteran fórum Hyde parkja.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Őszintén szólva már híreket se nagyon olvasok
    Mivel már kevés kv-t iszom,igy reggelente politikai (világ) fórumokat olvasok egy órát (ébredésig).

    Komment


      Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mivel már kevés kv-t iszom,igy reggelente politikai (világ) fórumokat olvasok egy órát (ébredésig).
      Én inkább Dilbert-et olvasok. kevésbé lehangoló....

      Komment


        Srácok mivel a mérgelődés árt a szépségnek és ezáltal Veletek fogják ilyesztgetni a gyerekeket javaslom lapozzunk!! A világ leg ocsmányabb témáját vetettük fel: Politika!!-Embereket uszítanak egymásnak olyanok kik soha életükben értelmes munkát nem végeztek! Mi pedig politika mentes gitt egylet vagyunk . Sok sok Nemecsekkel kik a néma vasat igyekszünk szóra bírni! Igaz csak remélni tudjuk, hogy az utánnunk jövőknek hasznára teszünk.

        Komment


          sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A világ leg ocsmányabb témáját vetettük fel: Politika!!
          Szerintem nincs semmi gond vele amíg megadjuk a másiknak az alapvető tiszteletet, illetve elfogadjuk ha valamiben nem értünk egyet. Az egy más tészta hogy a mai világra ez a legkevésbé sem jellemző .

          Komment


            jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szerintem nincs semmi gond vele amíg megadjuk a másiknak az alapvető tiszteletet, illetve elfogadjuk ha valamiben nem értünk egyet.
            Ez így van rendjén, hiszen a vita viszi előre a világot, azonban a politika arról szól, hogyan jusson a politikus a világ tetejére a nép hátán.

            Komment


              Kevés dolgot utáltam jobban a focinál..értelmetlen,hülye,túlfizetett bohóckodásnak tartottam. Ez a véleményem most részben megváltozott. Egy meccset néztem meg idáig össz,az is Amszterdamban volt úgy a 80-as évek elején. Most viszont a megelőző zöngék miatt végignéztem a Magyar meccseket... s elkezdtem szívből szurkolni.. nos a miértje: úgy látom összeköti az embereket,s kezd ezáltal a nemzeti öntudat és nemzethez tartozás erősödni. Ez meg nekem tetszik nagyon. Le a kalappal a focistáink teljesítménye előtt! Egy frissen összeállt Magyar csapat méltó ellenfele volt a legnagyobbaknak. Magyarként kitartással küzdöttek,s erre büszkén énekelték a himnuszt. Szerintem lesz ez még jobb is. Erre a makacsságra és nemzeti tudatra szükség is van... (mert mi lett volna a magyarsággal Pozsonynál,tatárjárás, török invázió idején ha nem elég makacs, és nem hazafi) Már pedig nekünk Magyaroknak meg kell maradnunk MAGYAR-nak. A nyugati jóságot nagyon ránk akarják erőltetni..egyes formációk itthon is pártolják... én nem vagyok írigy az a nagyon jó amit maguknak kavartak maradjon csak ott...ne akarják a nyakunkba önteni.

              Komment


                Még egy kis foci: Mivel a Puskás stadion oly pazarra sikeredett... szakújságírók szerint európában egyedülálló...ezért valószínűsíthető hogy a zárómérkőzések itt kerülnek megrendezésre. S a világbajnokságban is nagy szerepe lesz. (sok-sok mani)

                Komment


                  Itt nalunk Magyarieszgrol csak a rossz hireket mondjak az utobbi idoben a legutoobbi az valamijen torveny fogantatasa ami a "homoszexualis"(mar azt sem tudom hogy nevezzem anelkul hogy megseetswk valakit" embereket limitalja.

                  Komment


                    movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Itt nalunk Magyarieszgrol csak a rossz hireket mondjak
                    Magyarország Kormánya konzervatív... ezért a sok támadás mindenért... még jogtalanul is. Még szép hogy itt nem akarják "fejlett" módra már ovodában elkezdeni a gyerekek hülye szexuális idenditásra való nevelését. Ez a törvény a gyerekek védelmében van. A homokosok ugyanúgy el lehetnek ahogyan voltak,nem sérültek a jogaik.... Saját vélemény: De ne akarjanak már a másságuk matt plussz jogokat...az nagyonn nem normális.

                    Komment


                      Még valami: A kutya nem foglalkozna a melegekkel ha ők nem hívnák fel magukra a figyelmet. Itt van pl a meleg büszkeség napja.... szivárványzászló,tömeges felvonulás.....meg a sok hülye aki kikiabálja a világnak hogy ő más.. Ilyenkor nekem is kedvem lenne felvonulni de ellenkező oldalon...büszkén vinném a tparenst hogy.... szeretem a pnát!

                      Komment


                        movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        "homoszexualis"(mar azt sem tudom hogy nevezzem anelkul hogy megseetswk valakit"
                        Én azt vallom hogy igenis nevezzük nevén a gyereket, ha valaki buzi akkor az buzi, ha valaki cigány akkor cigány (érdekes régebben még ők maguk is röhögtek a cigányos vicceken [nagyfater állítása szerint] most meg karóba húznának érte)....

                        Komment


                          Igen tobbnyire ho biszkelkedni akarnak akkor mondjak hogy en ..........vagyo nem akar mi.De ha te hivod oket nevukon akkor razzistoa,omofobo stb jelzovel illetnek

                          Komment


                            movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            razzistoa,omofobo stb jelzovel illetnek
                            Kissé sikerült túltolni. Vannak hazai politikusaink (is) akik szerint ők értékesebbek. Az egyik hazánkat elsőként bíráló politikus (miniszterelnök) megengedné a pedofíliát és az állatokkal való szexet. Megáll az ember esze...hülye egy világban élünk.

                            Komment


                              Atti nincs nem tetszik gombde én most a látatlant nyomtam Nem! Van az a régi vicc: kijön a juhász a pajtából és elégedetten sepregeti magáról a szalmát közben mormolja" ha még főzni is tudnátok" Én is maradok azon a párton mint Atti is írta szeretem a pnát. nem alkohol!!

                              Komment


                                Szervusztok! Engedelmetekkel én is beszállok! Mármint a téma megtárgyalásába. Szóval én úgy látom, hogy van az a pillanat, mikor eljön a vég! A régi történelmikorok birodalmai (Római Birodalom, Hellén Birodalom) is akkor kezdtek igazán hanyatlani, mikor a korrupció kezelhetetlenné vált, homoszexualitás és az egyéb perverziók ( zoofilia, pedofilia, stb ) elfogadottá váltak. Ha jól sejtem leesett már mindenkinek mire is akarok kilyukadni. Vannak dolgok amikkel sem a jelenlegi, sem az azt megelőző politikai irányítás nem tudott letolni a torkomon. Viszont azt sem tudom elfogadni, hogy lopnak-csalnak-hazudnak és "divatból" terjesztik ( agymosással elhitetik) a gyerekekkel, fiatal befolyásolható emberekkel azt, hogy mennyire "JÓ" a nemek közti átalakulás, vagy saját neműek közti szerelem. Nem hiszem, hogy ez "természetes" dolog!!! .. És most kapom majd a dorgálást, hogy mennyire nem vagyok elfogadó. Mellék szálként: VAN anyai ágon unokanővérem, aki bizony leszbikus és SOHA nem érintette úgy férfi. Megbeszéltük értelmesen és nem próbáluk a másikat
                                " MEGVÁLTOZTATNI". De tudja, hogy a család fogalmát keresztényként ( bár hitehagyott vagyok) FÉRFI_NŐ_GYERMEK(EK) felállásban tudom értelmezni. És még egy dolog. Ami megint elfogadhatatlan számomra: A zsarolás, mellyel azt akarják elérni, hogy a (lassan bukásra ítélt ) EURÓPAI UNIÓ kényszerítse Magyarországot térdre. Az az EU, mely a migrációt sem képes kezelni, melyek nagy státusszal bíró államai ( PL Franciaország, Németország) inkább elhallgatják a migránsok által elkövetett bűnöket, mintsem megakadályozzák az illegális migrációt!!! Persze Magyarország e tekintetben is "BŰNÖS" a szemükben! Hiszen MI nekünk van tapasztalatunk a tatárjárás, török uralom, osztrák elnyomás, román hadsereg behatolása Budapestre, német terror, szovjet megszállás terén...

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X