jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Veteran fórum Hyde parkja.
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMivel már kevés kv-t iszom,igy reggelente politikai (világ) fórumokat olvasok egy órát (ébredésig).
- 1 like
Komment
-
Srácok mivel a mérgelődés árt a szépségnek és ezáltal Veletek fogják ilyesztgetni a gyerekeket javaslom lapozzunk!! A világ leg ocsmányabb témáját vetettük fel: Politika!!-Embereket uszítanak egymásnak olyanok kik soha életükben értelmes munkát nem végeztek! Mi pedig politika mentes gitt egylet vagyunk . Sok sok Nemecsekkel kik a néma vasat igyekszünk szóra bírni! Igaz csak remélni tudjuk, hogy az utánnunk jövőknek hasznára teszünk.
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA világ leg ocsmányabb témáját vetettük fel: Politika!!
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem nincs semmi gond vele amíg megadjuk a másiknak az alapvető tiszteletet, illetve elfogadjuk ha valamiben nem értünk egyet.
- 2 likes
Komment
-
Kevés dolgot utáltam jobban a focinál..értelmetlen,hülye,túlfizetett bohóckodásnak tartottam. Ez a véleményem most részben megváltozott. Egy meccset néztem meg idáig össz,az is Amszterdamban volt úgy a 80-as évek elején. Most viszont a megelőző zöngék miatt végignéztem a Magyar meccseket... s elkezdtem szívből szurkolni.. nos a miértje: úgy látom összeköti az embereket,s kezd ezáltal a nemzeti öntudat és nemzethez tartozás erősödni. Ez meg nekem tetszik nagyon. Le a kalappal a focistáink teljesítménye előtt! Egy frissen összeállt Magyar csapat méltó ellenfele volt a legnagyobbaknak. Magyarként kitartással küzdöttek,s erre büszkén énekelték a himnuszt. Szerintem lesz ez még jobb is. Erre a makacsságra és nemzeti tudatra szükség is van... (mert mi lett volna a magyarsággal Pozsonynál,tatárjárás, török invázió idején ha nem elég makacs, és nem hazafi) Már pedig nekünk Magyaroknak meg kell maradnunk MAGYAR-nak. A nyugati jóságot nagyon ránk akarják erőltetni..egyes formációk itthon is pártolják... én nem vagyok írigy az a nagyon jó amit maguknak kavartak maradjon csak ott...ne akarják a nyakunkba önteni.
- 3 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt nalunk Magyarieszgrol csak a rossz hireket mondjak
- 7 likes
Komment
-
Még valami: A kutya nem foglalkozna a melegekkel ha ők nem hívnák fel magukra a figyelmet. Itt van pl a meleg büszkeség napja.... szivárványzászló,tömeges felvonulás.....meg a sok hülye aki kikiabálja a világnak hogy ő más.. Ilyenkor nekem is kedvem lenne felvonulni de ellenkező oldalon...büszkén vinném a tparenst hogy.... szeretem a pnát!
- 8 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése"homoszexualis"(mar azt sem tudom hogy nevezzem anelkul hogy megseetswk valakit"
- 5 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéserazzistoa,omofobo stb jelzovel illetnek
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok! Engedelmetekkel én is beszállok! Mármint a téma megtárgyalásába. Szóval én úgy látom, hogy van az a pillanat, mikor eljön a vég! A régi történelmikorok birodalmai (Római Birodalom, Hellén Birodalom) is akkor kezdtek igazán hanyatlani, mikor a korrupció kezelhetetlenné vált, homoszexualitás és az egyéb perverziók ( zoofilia, pedofilia, stb ) elfogadottá váltak. Ha jól sejtem leesett már mindenkinek mire is akarok kilyukadni. Vannak dolgok amikkel sem a jelenlegi, sem az azt megelőző politikai irányítás nem tudott letolni a torkomon. Viszont azt sem tudom elfogadni, hogy lopnak-csalnak-hazudnak és "divatból" terjesztik ( agymosással elhitetik) a gyerekekkel, fiatal befolyásolható emberekkel azt, hogy mennyire "JÓ" a nemek közti átalakulás, vagy saját neműek közti szerelem. Nem hiszem, hogy ez "természetes" dolog!!! .. És most kapom majd a dorgálást, hogy mennyire nem vagyok elfogadó. Mellék szálként: VAN anyai ágon unokanővérem, aki bizony leszbikus és SOHA nem érintette úgy férfi. Megbeszéltük értelmesen és nem próbáluk a másikat
" MEGVÁLTOZTATNI". De tudja, hogy a család fogalmát keresztényként ( bár hitehagyott vagyok) FÉRFI_NŐ_GYERMEK(EK) felállásban tudom értelmezni. És még egy dolog. Ami megint elfogadhatatlan számomra: A zsarolás, mellyel azt akarják elérni, hogy a (lassan bukásra ítélt ) EURÓPAI UNIÓ kényszerítse Magyarországot térdre. Az az EU, mely a migrációt sem képes kezelni, melyek nagy státusszal bíró államai ( PL Franciaország, Németország) inkább elhallgatják a migránsok által elkövetett bűnöket, mintsem megakadályozzák az illegális migrációt!!! Persze Magyarország e tekintetben is "BŰNÖS" a szemükben! Hiszen MI nekünk van tapasztalatunk a tatárjárás, török uralom, osztrák elnyomás, román hadsereg behatolása Budapestre, német terror, szovjet megszállás terén...
- 6 likes
Komment
Komment