Közlemény

Collapse
No announcement yet.

V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • Így van ez rendjén mivel elvirágzik lassan a hóvirág majd csak tavasz lesz!!Aki járt már Kesziben az tudja milyen haragosak vagyunk aki pedig még eddig nem volt tisztelettel várjuk!!

  Komment


  • taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   lassan elkezdődik a békülési indokok gyártása.
   Ha már a pálinkafőzés beindult, muszáj hozzá indokot is találni.

   Komment


   • Itt vagyok, megvagyok, Kedves Józsi bátyám (Che) csak csendes olvasó/szemlélőként. Mindennap, amikor tudok feljövök az oldalra és elolvasgatom, amit megtalálok, de van, hogy olyan nehezen tölt be az oldal...
    Várom én is a (sepy által "megénekelt") tavaszt, de úgy látszik, még türelmesnek kell lennünk.
    Szóvitákba már nem szállok be, mivel párszor megégettem magam, a békülésben viszont benne vagyok, mint mindnyájan,akik keszin összegyűlnek...
    Üdvözlettel mindenkinek!

    Komment


    • Kedves Fergusson!

     Örülök,hogy nincs különösebb problémád és jelentkeztél.Sokszor nekem is nehezen indul el a fórum és a hozzászólások,néha nehezen töltődnek fel van úgy,hogy percekig is dolgozik mire feltölti az oldalra.Sok esetben újraindítom,vagy más honlapokat nézegetek és valahogy helyreáll a rend.Ilyen ez a számítástechnika,de lehet,hogy nem is a gépekkel van a gond,hanem az internet vacakol.Halkan jegyzem meg,hogy nekem egy meghibásodáskor azt mondta az egyik szerelő,hogy a kábelrendszer egy összetákolt foos és szerencse,hogy egyáltalán működik,-jól fel is vidultam a véleménye hallatán.Azért örüljünk neki,hogy így is működik,mert legalább tudjuk tartani a kapcsolatot.

     A szóvitákba nyugodtan szállj be,mert nem egyezhet mindenben a vélemények sokasága és fejlődés úgy általában csak akkor lehetséges,ha vitatkozunk!A fórumon különben sem alakulnak ki olyan viták,amelyek olyan személyeskedővé válnának ami már sértő.Nem emlékszem rá,hogy valaha is durván szóltál volna hozzá hozzá bármihez is,hogy abból sértődés lehessen.

     A tavaszvárást illetően,-már csak 10 hét van hátra a fecskék várható érkezéséig és megkezdtük az idei téli szezon utolsó r végződésű hónapját,igaz a február is lehet még nagyon hideg,de a nappalok már érzékelhetően hosszabbak.Nagyon várom már én is,hogy vége legyen a vacogásnak és a fűtési szezonnak és nem igazán van türelmem sajnos,ahogy múlnak a fejem felett az évek,egyre nehezebben viselem el a telet,-szépséget pedig nyomokban sem fedezek fel benne,-de ez van,ha tetszik,ha nem.
     Baráti üdvözlettel:Józsi

     Komment

     Working...
     X