Közlemény

Collapse
No announcement yet.

V. Veterán Fórum Találkozó Tiszakeszi ( Július 27-28-29 )

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Így van ez rendjén mivel elvirágzik lassan a hóvirág majd csak tavasz lesz!!Aki járt már Kesziben az tudja milyen haragosak vagyunk aki pedig még eddig nem volt tisztelettel várjuk!!

    Komment


      taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      lassan elkezdődik a békülési indokok gyártása.
      Ha már a pálinkafőzés beindult, muszáj hozzá indokot is találni.

      Komment


        Itt vagyok, megvagyok, Kedves Józsi bátyám (Che) csak csendes olvasó/szemlélőként. Mindennap, amikor tudok feljövök az oldalra és elolvasgatom, amit megtalálok, de van, hogy olyan nehezen tölt be az oldal...
        Várom én is a (sepy által "megénekelt") tavaszt, de úgy látszik, még türelmesnek kell lennünk.
        Szóvitákba már nem szállok be, mivel párszor megégettem magam, a békülésben viszont benne vagyok, mint mindnyájan,akik keszin összegyűlnek...
        Üdvözlettel mindenkinek!

        Komment


          Kedves Fergusson!

          Örülök,hogy nincs különösebb problémád és jelentkeztél.Sokszor nekem is nehezen indul el a fórum és a hozzászólások,néha nehezen töltődnek fel van úgy,hogy percekig is dolgozik mire feltölti az oldalra.Sok esetben újraindítom,vagy más honlapokat nézegetek és valahogy helyreáll a rend.Ilyen ez a számítástechnika,de lehet,hogy nem is a gépekkel van a gond,hanem az internet vacakol.Halkan jegyzem meg,hogy nekem egy meghibásodáskor azt mondta az egyik szerelő,hogy a kábelrendszer egy összetákolt foos és szerencse,hogy egyáltalán működik,-jól fel is vidultam a véleménye hallatán.Azért örüljünk neki,hogy így is működik,mert legalább tudjuk tartani a kapcsolatot.

          A szóvitákba nyugodtan szállj be,mert nem egyezhet mindenben a vélemények sokasága és fejlődés úgy általában csak akkor lehetséges,ha vitatkozunk!A fórumon különben sem alakulnak ki olyan viták,amelyek olyan személyeskedővé válnának ami már sértő.Nem emlékszem rá,hogy valaha is durván szóltál volna hozzá hozzá bármihez is,hogy abból sértődés lehessen.

          A tavaszvárást illetően,-már csak 10 hét van hátra a fecskék várható érkezéséig és megkezdtük az idei téli szezon utolsó r végződésű hónapját,igaz a február is lehet még nagyon hideg,de a nappalok már érzékelhetően hosszabbak.Nagyon várom már én is,hogy vége legyen a vacogásnak és a fűtési szezonnak és nem igazán van türelmem sajnos,ahogy múlnak a fejem felett az évek,egyre nehezebben viselem el a telet,-szépséget pedig nyomokban sem fedezek fel benne,-de ez van,ha tetszik,ha nem.




          Baráti üdvözlettel:Józsi

          Komment


            Remélem a rég jelentkezett Moderátorunk Zsolti is el tette már a hólapátot és majd csak jó idő lesz. A Viharsarkiak figyelmébe: 2019. 03.15.- én 13 órakor tavaszi motoros gurulás lesz Bcsabán a Tescó parkolóban a gyülekező! Attila meg majd csak jelentkezik az időponttal mely kicsit feldobja a társaságot ebbe a nyavalyás hideg-meleg időben és be áll a rend meleg- meleg de csak az idő!!!!! még mielőtt Joker rá rabolna az írományomra
            Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2019 márc. 05, 10:14.

            Komment


              Fiatalok, most kaptam a hírt lesz Keszi 2019 .... . De a pontos időpontról Taluga fog majd tájékoztatni mindenkit. De megnyugtatás képpen közlöm ezt veletek, nem kell megilyedni lesz megint Keszi

              Komment


                Köszönöm az információt,-akkor elkezdek készülődni,nehogy itthon maradjon valami.

                Komment


                  Én is előveszem a régi szerszámot ismerős lehet egy párunknak a neve : Reszel a fene!!!. Most következik az az időszak mint a kisgyereknél ki várja a karácsonyt!

                  Komment


                    sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Most következik az az időszak mint a kisgyereknél ki várja a karácsonyt!
                    Csak itt nagy gyerekekről van szó ami sokkal rosszabb... Bár azt nem tudom idén egyáltalán eljutok-e keszibe.

                    Komment


                      Kedves Tigris!

                      Még időben vagyunk,bár a pontos dátumot nem tudjuk,de valószínűsíthető,hogy július utolsó hétvégéjén lesz,tehát van idő.Azt nem tudom,hogy neked mi a beosztásod a munkahelyeden,de úgy vélem,hogy műszakcserével vagy szabadsággal adódhat lehetőség arra,hogy szabaddá tedd magad a találkozó idejére.Tudom én könnyen beszélek,mert már nyugdíjas vagyok és nem kell bejárnom dolgozni sehová,-de hidd el nyugdíjasnak lenni sem olyan jó,elsősorban azért,mert elmúlt az ember életének az a része,amikor ereje teljében volt.

                      Úgy gondolom mindannyiunk nevében mondhatom,hogy a találkozó,nélküled nem lenne teljes,ezért kérlek,hogy próbálj meg megtenni mindent azért,hogy ott lehess!

                      Baráti üdvözlettel:Che

                      Komment


                        Sajnos kvázi nincs több szabim... (Vizsgákhoz kell mert első félév kivételével szinte mind pénteken van, plusz megy agyba-főbe a szombatozás....)

                        Komment


                          Sajnos vannak munkahelyek amelyek a túlóratörvényt komolyan veszik, egy haverom Kaposvár mellől Sz.fehérvárra jár dolgozni, és neki kimérték az összes szombatot amit tulajdonképpen napi 2 óra túlórával tud megváltani, mert különben nincs értelme hazajönni.

                          Komment


                            emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            és neki kimérték az összes szombatot amit tulajdonképpen napi 2 óra túlórával tud megváltani,
                            Ha belegondolok,hogy a főnököm aki már nyugdíjas és elmegy fél kettő után emiatt max3-ig dolgoznak az emberek fél négy helyett.ezért nehéz elképzelni,ha valaki kitölti a munkaidejét.Igaz nálunk a max a minimálbér és az emberek többsége a 60-ezer forintos bért sem éri el......Viszont az igaz,hogy termelőérték =0,00 -.......Magyarország fejlődik....Magyarországon :soha nem dolgoztak ennnyien........ezt halllom minden médiában!!!!!!el is hiszem,hiszen országunk csak fejlődhet!!!!!
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                            Komment


                              Olvasva a fenti pár hozzászólásotokat elgondolkoztató,hogy mi értelme volt az egész 30 éve múlt országrengésnek.Aki abban a piszkos kommunizmusban a munka mellett tanult,amit mindenki megtehetett,még akkor is ha nem értett egyet az ideológiával,tanulmányi szabadságot és a vizsgákra munkaidő kedvezményt kaphatott.Azt nem mondom,hogy nem kellett túlórázni,ha a munka megkívánta,de azt a hónap végén rendesen a pótlékokkal kifizették.A szabadságot a legtöbb esetben egyeztetések után az ember akkor vehette ki amikor csak akarta.Dolgozni azt kellett,nem mondom,hogy csorgott rólunk a víz,de azért tettük ami a feladatunk volt.Igaz a fizetés nem volt nyugati szintű,de nem kellett adóbevallásokkal küszködni,mert a fizetés eleve úgy volt megállapítva,hogy a társadalom működtetéséhez szükséges összeg már valahogy központilag bele volt kalkulálva.Nem volt sok az a fizetés,de arra elég volt,hogy megéljünk belőle és voltak vállalati lakásprogramok és építések,ahol kedvezményes hitelhez és lakáshoz lehetett jutni és jutottak is nagyon sokan.

                              Nem mondom,hogy az a rendszer tökéletes volt,sőt nagyon sok hibával küszködött,de összességében egy kiszámíthatóbb,biztonságosabb életet biztosított.


                              Arról már nem is beszélek,bár tudnék sokat,hogy a gyárainkon és a földjeinken Magyar zászló lobogott,a miénk volt és értünk termelt.

                              (Megint alászaladtam,de kikívánkozott belőlem,-azért ne tiltsatok ki!)

                              Üdvözlettel:Che

                              Komment


                                Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                azért ne tiltsatok ki!
                                Egy kultúráltan kifejtett vélemény miatt kötve hiszem hogy bárkit is kiraknának innen .

                                Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                de azt a hónap végén rendesen a pótlékokkal kifizették
                                Ez mostanság már nem divat, ha lemondás van akármi miatt akkor az időkeretre megy(- órák) és kifizetik az alapbéredet pótlékok nélkül. Amikor meg be kell jönni az is erre megy(+ órák) és 50%-os alapbér+pótlékok kerülnek kifizetésre....
                                (Ami nem nagyon kárpótol amikor éjjelesbe rángatnak be szombaton.)

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X