Közlemény

Collapse
No announcement yet.

BigZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

BigZ

Üdv Mindenkinek!

Jómagam az imént regisztráltam az oldalon, néhányatoknak már ismerős lehetek volt szovjet motorkerékpármárkák oldalain Maci néven. (Itt tudatosan nem ezt a nevet választottam, 37 éves fejjel ideje tovább lépnem.) Az Izs motorok és az 50-70-es évek motorépítési stílusainak elkötelezett híve vagyok, nyár óta motorkerékpár szerelő szakmunkás, bár ez egyenlőre csak szakma, nem a munkám. Ha valamiben tudok segíteni, kérdezzetek bátran!

Üdvölettel: BigZ

Szia!

Örülök, hogy ide találtál. Még ízlelgetem az új neved.

Érezd jól magad itt is!
    BigZ és Che kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm! A név (a rám oly nagyon jellemző komolysággal) egy animációs film egyik szereplőtéjől származik. Az, h én Holló, ő pingvin, csak apróság...
      Che kedvelte ezt.

Komment

Sok szeretettel üdvözöllek!
        Én is IZS rajongó vagyok!!!!Van is egy rozoga IZS-em ami majdnem olyan öreg mint én!!!.........de azért a nyáron jól meg futtattam őkelmét!(ha esetleg érdekel a Youtubén apacsavo1 néven és az IZS oldalakon van pár videó is)Most téli karbantartás van és szétvan szedve +főtengely csapágy csere is lessz,lehet fel is furatom!...........ha elakadok majd sikitok!!!!!!!!!!
        BigZ és Che kedvelte ezt.

Komment

Szervusz! Igen, találkoztam már a videóiddal, az Izses oldalon naponta járok. Visíts, ha bármi van, és ha rám hallgatsz, ne "eredeti" főtengelycsapágyat használj, (ukrán utángyártott) hanem komolyabbat. Én a két görgőst párban 6000 Ft körül szoktam venni itt a XIII. kerületben a Tele Bt.-nél, cseh gyártmány, és nincs vele gond.
          NANOD, apacsavo és Che kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a tippet!
            Ezzel máris sokat dobtál a projekt sikerén!!!(azt a miket írok én itt össze vissza ,már elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!!!)
            Így vetkőzik a moci!!!

Komment

Üdv itt! Ha elkezdem az Izst csinálni, nekem is lesznek kérdéseim...
              apacsavo és BigZ kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdvözöllek a fórumon!

Úgy látom egyre gyarapszik ezen a fórumon az IZS használók száma.
                Érezd jól magad itt.
                A név választással kapcsolatban én is szívesen megváltoztatnám a sajátomat.
                De hát késő bánat, ez a vonat már elment.

Üdv
                apacsavo és BigZ kedvelte ezt.

Komment

sebokricsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  A név választással kapcsolatban én is szívesen megváltoztatnám a sajátomat.
                  De hát késő bánat, ez a vonat már elment.
                  Rajtad múlik, ha szeretnéd megváltoztatom. Írd meg privátban!
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Az a baj hogy csak itt a Fórumon sokasodik az IZS-ek száma! Sajnos kint az úton egyel sem találkoztam!Pedig figyeltem őket de se talákozón sem az úton nem volt hozzájuk szerencsém!Na talán majd jövő nyáron?!!!!!!!!!!!

U:I:Kb: Ilyen egy IZS!!!!!!!
                    Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2011 dec. 12, 10:50. Oka: Kép feltöltés

Komment

Üdv.Megnéztem a youtob videot,,,szép az izs ketyeg mint az óra.Gratulálok.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Az a baj hogy csak itt a Fórumon sokasodik az IZS-ek száma! Sajnos kint az úton egyel sem találkoztam!
                        Várd ki a végét...nekem is csak kosárban van még az Izs, és áll előtte egy másik projet, de ami késik, nem múlik!
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X