Közlemény

Collapse
No announcement yet.

BigZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

BigZ

Üdv Mindenkinek!

Jómagam az imént regisztráltam az oldalon, néhányatoknak már ismerős lehetek volt szovjet motorkerékpármárkák oldalain Maci néven. (Itt tudatosan nem ezt a nevet választottam, 37 éves fejjel ideje tovább lépnem.) Az Izs motorok és az 50-70-es évek motorépítési stílusainak elkötelezett híve vagyok, nyár óta motorkerékpár szerelő szakmunkás, bár ez egyenlőre csak szakma, nem a munkám. Ha valamiben tudok segíteni, kérdezzetek bátran!

Üdvölettel: BigZ

Szia!

Örülök, hogy ide találtál. Még ízlelgetem az új neved.

Érezd jól magad itt is!
    BigZ és Che kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm! A név (a rám oly nagyon jellemző komolysággal) egy animációs film egyik szereplőtéjől származik. Az, h én Holló, ő pingvin, csak apróság...
      Che kedvelte ezt.

Komment

Sok szeretettel üdvözöllek!
        Én is IZS rajongó vagyok!!!!Van is egy rozoga IZS-em ami majdnem olyan öreg mint én!!!.........de azért a nyáron jól meg futtattam őkelmét!(ha esetleg érdekel a Youtubén apacsavo1 néven és az IZS oldalakon van pár videó is)Most téli karbantartás van és szétvan szedve +főtengely csapágy csere is lessz,lehet fel is furatom!...........ha elakadok majd sikitok!!!!!!!!!!
        BigZ és Che kedvelte ezt.

Komment

Szervusz! Igen, találkoztam már a videóiddal, az Izses oldalon naponta járok. Visíts, ha bármi van, és ha rám hallgatsz, ne "eredeti" főtengelycsapágyat használj, (ukrán utángyártott) hanem komolyabbat. Én a két görgőst párban 6000 Ft körül szoktam venni itt a XIII. kerületben a Tele Bt.-nél, cseh gyártmány, és nincs vele gond.
          NANOD, apacsavo és Che kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a tippet!
            Ezzel máris sokat dobtál a projekt sikerén!!!(azt a miket írok én itt össze vissza ,már elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!!!)
            Így vetkőzik a moci!!!

Komment

Üdv itt! Ha elkezdem az Izst csinálni, nekem is lesznek kérdéseim...
              apacsavo és BigZ kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek a fórumon!

Úgy látom egyre gyarapszik ezen a fórumon az IZS használók száma.
                Érezd jól magad itt.
                A név választással kapcsolatban én is szívesen megváltoztatnám a sajátomat.
                De hát késő bánat, ez a vonat már elment.

Üdv
                apacsavo és BigZ kedvelte ezt.

Komment

sebokricsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  A név választással kapcsolatban én is szívesen megváltoztatnám a sajátomat.
                  De hát késő bánat, ez a vonat már elment.
                  Rajtad múlik, ha szeretnéd megváltoztatom. Írd meg privátban!
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Az a baj hogy csak itt a Fórumon sokasodik az IZS-ek száma! Sajnos kint az úton egyel sem találkoztam!Pedig figyeltem őket de se talákozón sem az úton nem volt hozzájuk szerencsém!Na talán majd jövő nyáron?!!!!!!!!!!!

U:I:Kb: Ilyen egy IZS!!!!!!!
                    Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2011 dec. 12, 09:50. Oka: Kép feltöltés

Komment

Üdv.Megnéztem a youtob videot,,,szép az izs ketyeg mint az óra.Gratulálok.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Az a baj hogy csak itt a Fórumon sokasodik az IZS-ek száma! Sajnos kint az úton egyel sem találkoztam!
                        Várd ki a végét...nekem is csak kosárban van még az Izs, és áll előtte egy másik projet, de ami késik, nem múlik!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X