Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 559

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 559

Én is üdvözlök mindenkit!
    Tavaly fertőzött meg egy csepptankos 250-es Jawaval való találkozás (bár már gyerekkoromban is ámulattal figyeltem a szomszéd utcában lakó bácsi motorját),azóza is minden vágyam egy ilyen gép megvásárlása,így kerültem ebbe a fórumba is.

Üdvözlünk a fórumon, kívánom hogy minél gyorsabban teljesüljön a vágyad, és gyarapítsd a Jawa motorosok táborát !
    sepy, lyeti és Che kedvelte ezt.

Komment

Szia madorka!
      Nem csodálkozom ,hogy megfertőződtél , hiszen jó gépek az 559-ek (szerintem ). Nekem is az van (1968-as) azzal motorozok , egyszerűen szeretem , és kész .Sok sikert a vásárláshoz !!

Üdv!
      sepy, kvaga és Che kedvelte ezt.

Komment

Ba701, Szia Karcsi!

Nem tudom jártál e már így mint én? A 250 esem csudát produkált! Egy rúgásra beindult,és gáz nélkül felpörgött de úgy,hogy azt hittem szét esik,levettem,a gyújtást,és ugyan úgy pörgött.Azt se tudtam,hirtelen mi ez,..lekaptam a benzin csövet mire azután le állt.A karbit szétkaptam,vissza,de ugyan úgy csinált mint eddig,a levegőszűrőt kivettem,és igy tudtam hazavergődni vele.
        A kérdés:mi a baja?

Komment

Szia Sanyi,

Nekem ilyen még nem volt a géppel. Csak két dologra tudok gondolni:
          vagy falsot kap valahol, bár attól nem szokott annyira felpörögni hogy majd szétesik
          vagy fennakadt a súber, de ezt gondolom ki tudtad zárni.
          több ötletem sajnos nincs

Komment

Köszi Karcsi a gyors választ !
            Karbival semmi gond,arra gondoltam a gyújtásoldali szemring behányt.

Várok egy kicsit hátha olvassa olyan szaki aki konkrétan tudja az igazi okot.

Komment

Sziasztok!

Gyárilag volt feketében, mondjuk 1970 körül? Köszi!

Megvan a válasz, köszi:

A legtöbb Jawát a jellegzetes bordó színűre festették, de szakértőnk szerint léteztek más színek is, a korai sorozatokban gyakori a bézs/kék kombináció, az 559/630-asoknál a bézs/vörös, ám mindkét típuscsoport létezett fekete színben, nem beszélve a katonai modellek olajzöld fényezéséről és az egyedi exportrendelésekről.
              Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 szept. 30, 18:40.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X