Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - Lai

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - Lai

Sziasztok !

Tegnap regisztráltam az oldalon,miután már végig olvastam az összes hozzászólást majdnem minden témában.
    Nagyon örülök neki,hogy vannak még ilyen elszánt emberek akik időt és pénzt nem spórlolva mindent megtesznek egy-egy féltve őrzött kincsért és nem hagyják azt elpusztulni.
    Magamról csak annyit,hogy 22éves vagyok, egyetemista Miskolcon. Szeretem a régi járműveket,főleg a motorokat. Ezen felbuzdulva hozzá is kezdtem olyan 19 éves koromban egy Dnepr K-750-es felújításához. Természetesen nem egyedül vágtam bele a feladat megoldásába,hanem édesapám segítségével. Mint azt gondolom már sokan sejtik még nem sikerült 100%-ig rendbe hozni a gépet,de ez nem lehet senki számára ismeretlen. Sok dolgon azért már túl vagyok(unk). A motorját már teljesen sikerült minden kicsi aprósággal együtt felújítani. De még azért van mit dolgozni rajta
    Mindent összegezve örülök,hogy tagja lehetek ennek a fórumnak. Amint olvastam az emberekkel és a mentalitással semmi probléma. Mindenki nagyon segítőkész,és nem féltik megosztani a sok-sok év alatt összegyűlt tapasztalatokat sem(mindenki tanuljon a maga kárán alapon) ami igen példamutató !!!

Mindenkinek sok sikert kívánok, és kitartást az elkezdett munkákhoz!

baráti üdvözlettel : Lai

(ui.: előre elnézést kérek a tegező hangnemben írt bemutatkozó miatt, ha valakit megbántottam volna ezzel )
    Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 dec. 19, 14:10. Oka: Lai kérésére a személyes adatokat töröltem

Szia!
    Üdv köztünk! Én külön örülök annak, hogy ismét egy Dnepr tulajjal többen lettünk itt a fórumon...javaslom csatlakozz a Dnepr! márkatársi csoporthoz is. Ezek a motorok az igénytelenségük miatt általában munkagép kategóriában futottak, és sajnos nem igazán kíméletes üzemben...igy a felújítást magára vállalónak sok és különleges problémával kell szembenéznie. Viszont ha minden összeáll, a sok munkáért kárpótol a sok rácsodálkozó ember, és akkor már nem érdekel, hogy mennyit fogyaszt a gép benzinből és olajból 100-on, és amerre indulsz, ott nincs szükség utakra...
    Che, -t5- és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X