Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
31 találat 0.0107 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Mi a legideálisabb porlasztó beállítás egy Csepel motorkerékpáron?
Hogyan lehet beállítani úgy a porlasztót, hogy a kevesebb fogyasztás ne menjen a teljesítmény rovására és esetleg a nagyobb teljesítmény ne...
-
K-750 rotor
Nos, lassacskán rakom össze a gépet, de a rotor felfogatása nem világos nekem. A vezérmű tengely végében olyan mintha ékpálya lenne, viszont...
-
Buksika‎
Gyula vagyok! Üdvözlöm a klubtársakat! Kezdő veterános vagyok. Nemsokára szeretnék venni egy Uralt, vagy Dnepr-t. Szeretnék ilyen motorok tulajdonosaival...
-
szatsa belépése
Új tagként mindenkit üdvözlök.
A multat tisztelö és minden régi dolgot értéknek tartó ember vagyok. Megpróbálom megmenteni amit...
-
igorr
Üdvözlök minden kedves tagot.Igorr vagyok 31 éves.12 éves korom ota foglalkozok veteránozással kisebb nagyobb kihagyással.Jelenleg egy dnepr k-750...
-
Dnepr k750???
Sziasztok!
A minap került hozzám ez a gépezet.Bár még nem tudom mi lesz a sorsa! A tulaj szerint Dnepr k750 a gép, ebben szeretnék megerősítést...
-
Sziasztok
Sziasztok Tibi vagyok
Nekem a katonai járművek tetszenek, autó motor mindegy.
Orosz és wwii Német technika, előbbi még meg is fizethető....
-
"Túl csúnya élni, túl furcsa, hogy meghaljon"
Üdv!
Péter vagyok Szolnokról, korábban regisztráltam a honlapra a gépkönyvek miatt, majd egyre több érdekes hozzászólást és személyes...
-
diesel dnyepr
üdv uraim! egy kis segítségre lenne szükségem építettem egy diesel dnyeprt és szükségem lenne egy üres vázra papírok nélkül működik minden...
-
Mágnes a karterban
Mint tudjuk az M72 nek, és a K-750 nek nincs a szó szoros értelmében vett olajszűrője, mert ami az olajszivattyún van, csak a nagyobb fogaskerékdarabokat...
-
sykes started a topic Ismeretlen (orosz) motor hátsólámpa aljzatA következő helyen: Alkatrész azonosítóIsmeretlen (orosz) motor hátsólámpa aljzat
A segítségeteket kérem, az alábbi lámpa aljzat beazonosításához.
Előre is köszönöm!...Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 dec. 21, 07:57. Oka: különválasztottam a két alkatrészt
-
Bemutatkozas, DNEPR
Kedves Forumosok!
Egy fellelt allapotu DNEPR K750M motorbiciklivel kezdtem a motorfelujitos elmenyeimet. A motor azota (11 honap) beindult...
-
Ural M63 szelepállítás
Tisztelt Motorosok!
Ismét a segítségeteket kérném az alábbi témában.
Ural M63 szelephézagot szeretném beállítani. Melyik...
-
Makarenko started a topic Dnepr indításával kapcsolatos kérdések!!A következő helyen: Ural, Dnepr szerelésDnepr indításával kapcsolatos kérdések!!
Tisztelt Klubtagok azért nyitottam ezt az új témát mert az én problémámról nem láttam semmilyen hozzászólást de ha rosszul tudom javítsatok...
-
Óbuda környékén keresek Dnepr K-750 motorhoz, váltóhoz értő embert
Sziasztok,
abban kérnék segítséget, hogy nem tud valaki egy megbízható embert Óbuda környékén aki ért a Dnepr K-750 motorjához,...