Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr k750???
Collapse
X
-
Nagyrészt K-750M. Hosszúvázas 1967 utáni. A tank nem rávaló (MT10), és mintha a kormány is a magas fajta Dnepr kormány lenne.
A csónak MT10/11-é lehet a sárvédőből és a lámpákból következtetve. Fékje van?
Nekem is ilyen hátsó sárvédő van a motoromon, elvileg nem a gumis végű kellene(azt akarom én is cserélni még), de láttam már ilyet OT-s motoron is(elvileg MT-é az is).
ÉÉÉÉs igen: kék szigetelőszalag a kormányon
Ukrán tuning 
Erről bárhol a Földön fel lehet ismerni az ukrán motorokat
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 12, 10:19.
- 3 likes
-
Megkérdezhetem mennyibe mérték ? ( lehet privátban is )Marci199 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA minap került hozzám ez a gépezet
Komment
-
Hát ez ilyen csereberés dolog volt...mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegkérdezhetem mennyibe mérték ? ( lehet privátban is )
Komment
-
A blokk '67 utáni K-750M. A váltó lehet gyári, mivel a váz hosszú váznak tűnik,és ha '71 utáni a motor(úgy tudom e miatt a váltó miatt kellett a hosszú váz). A váltó rükverces MT- 802(légszűrőöntvény van, így korban illeszkedik).
A csónak miatt jól jön a rükverces váltó ne félj. Az én Dneprembe nem olyan való, de nekem is az van fent. Sőt egy másik fórumtag, Igor a vázat is átalakította, hogy a rövid vázba beférjen a rükis váltó.
Ha nincs fék, lehet az oldalkocsiváz is gyári, csak a sárvédője volt cserés.
Lehet hogy számodra kissé elrettentő az állapota, de ezek így szoktak kinézni...
A gyári tank húzós tétel lesz, 14-22 eft börzéken, és ritka is.
Minden kapható hozzá amúgy újonnan is, csak készülj arra, hogy itt azért erősebb árak vannak, mint egy kommerszebb motornál.
Működik amúgy?(ezeknél ez a legfontosabb kérdés, minden más csak elhatározás kérdése)
Nocsak te is gondolkodsz egy ilyenen? o.Omir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegkérdezhetem mennyibe mérték ? (lehet privátban is)
Tudod minnél olcsóbban...ez az egy szempont ha csak a gyűjteménybe kell.
(650-esek 80-100 körül, 750 esek 100-150 körül)Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 12, 11:36.
- 2 likes
Komment
-
Sajnos nem működik, ezért is félek tőle. Mondjuk nagyjából már sikerült analizálni a hiba okát. Az egyik a hiányos gyújtás, nem tudom ez képekről mennyire jön vissza. A másik hiányzik 2 darab szelep, vagy még nem tudom minek kellene ott lenni-e. A dolog jó oldala, hogy a levett hengerből egy 0 km-es dugattyú köszönt rám fúrott hengerrel. Szóval most örülök is és nem is. Az oldalkocsi sárvédője szerintem sem eredeti lehet mert nekem nem nagyon oda illőnek tűnik!sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Főleg a szemem kívánjawsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNocsak te is gondolkodsz egy ilyenen? o.O
. De az eszemmel tudom hogy teljesen felesleges. Előbb azokat kéne rendbe tenni, meg papírozni, amik már megvannak. Meg egyébként sem tudok már hova sufnit építeni.
De azért a gondolattal lehet játszadozni. Nem 
- 2 likes
Komment
-
Én is gondoltam erre, de az MT 12 is jött ki tányérnyereggel? Ha szivacsnyerges volna, én is erre gondoltam volna először.Sz.J. eredeti hozzászólásaEz lehet MT-12
Az MT-kben pedig nem szokott lenni alvázszám, igaz?
Gyorsan szóltam egy barátomnak, hogy vegye fel veled a kapcsolatot, de hát ha Mz-re nem akarsz cserélni...Marci199 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként számomra nagyon jó ajánlatnak kell érkeznie, hogy megváljak tőle!
Komment
-
Nem feltétlen...Marci199 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz MT 12-nél a km óra és a lámpa is más
Tehát jött ki tányérnyereggel...viszont az oldalkocsihajtás nélküli motor lehet MT-12?
- 1 like
Komment
-
Ebből látszik milyen szegényes még a tudásom Dnepr téren....
Egyébként olyan kérdésem lenne még, hogy mi a helyzet a 2 kulcsos fékkel az mely évjáraton volt rendszeres? Mert eddig még azt csak a fentebb említett MT 12-őn figyeltem meg.(legalábbis élőben)Illetve a "térdvédő"? Bár az utóbbit az enyémről sajnos "lenyúlták"...
Komment
Komment