Közlemény

Collapse
No announcement yet.

J Gábor

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    J Gábor

    Üdv Mindenkinek!
    Juhász Gábor vagyok Nyírcsászáriból. Szeretem a régi motorokat, autókat, a régi műszaki dolgokat, sokszor rácsodálkozom, milyen nagyszerű gépeket, dolgokat találtak ki elődeink, apáink. A mostani csoda motorok, autók tele elektronikai kütyükkel, befecskendezővel is csak a régi vasak teljesítményét hozzák, a fogyasztásuk sem lett drasztikusan kevesebb, sőt! Ilyenkor felmerül bennem a kérdés: hol van a fejlődés! Nekem is van egy régi burkolt Simsonom, egy felújított Mz TS 250/1 forgalmival. Családi örökség egy Jawa 250/353 kyvacka, ( félautomata váltóval), szeretném még ebben az évben rendszerbe állítani és használni. Egy Jawa Mustang is betévedt a garázsba, várja a szebb jövőt, remélem hamarosan eljön a számára. Munkába járásra és motorozásra Hondákat használok, Dió és CB 500 személyében. Szeretném bővíteni az állományt, remélem sikerül még egy két szépséget beszerezni.

    #2
    J Gábor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szeretem a régi motorokat, autókat, a régi műszaki dolgokat, sokszor rácsodálkozom, milyen nagyszerű gépeket, dolgokat találtak ki elődeink, apáink. A mostani csoda motorok, autók tele elektronikai kütyükkel, befecskendezővel is csak a régi vasak teljesítményét hozzák,
    Szia Gábor!

    Nem vitatkozni akarok Veled, csak halkan jegyzem meg, hogy szeretnék én a Pannoniámba annyi erőt mint amennyi egy "mostani" 250-esben van. Sajnos ez 'kütyük' nélkül nem megy! A fejlődés meg ott látható a garázsodban:
    MZ TS 250/1 < CB 500

    Isten hozott a Fórumon!
    Tamás78 és soveny kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

    Komment

    Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X