Közlemény

Collapse
No announcement yet.

mz ts150

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mz ts150

Sziaztok Engemet Sörös Richárd hivnak jász nagykun szolnok megyében lakok Kisújszálláson nekem van egy mz ts 150 motorom régotameg hobim horgászás motorozás. A veterán fórumot az interneten találtam

nekem az a problémám hogy,a mz ts 150 motoromnak mostanába csics viszatoltése amig az akumlátor birja adig megy ujrakototem a vezetékeket és ugyanogy leszivja az aksit

Szia!
    Üdv köztünk! Horgászni én is szeretek, és ebben nagyon jó társ egy motorkerékpár...sokkal praktikusabb erre a célra.
    A problémádról pedig annyit tudok mondani, hogy a "Csuzli" Mz nél ha nincs tültés, elsőnek a dinamó hőkioldó (ellenállás)tekercsét nézd meg( kis hengeres tekercs, rászerelve a dinamóra) ez szokott leégni. Ha az jó, folytasd a keresést a szénkeféknél, és a megszakítónál-viszont ekkor még ne próbáld állítgatni a feszzabályzót!
    Ha lett töltésed a hőkioldó cseréjével, akkor mérd ki, hogy mekkora a töltés. 7-7,2 körül kell lennie stabilan.(csak ekkor állíts a fesszabályzón, hogy ezt elérd)
    , ricsi150 és Che kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Hozzátenném még, hogyha a hőkioldó tekercsed égett le, akkor feltétlen ellenőrizd a töltést a csere után! ( valószínű a túl erős töltés nyírta ki)
      Che kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X