Közlemény

Collapse
No announcement yet.

mz ts150

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mz ts150

Sziaztok Engemet Sörös Richárd hivnak jász nagykun szolnok megyében lakok Kisújszálláson nekem van egy mz ts 150 motorom régotameg hobim horgászás motorozás. A veterán fórumot az interneten találtam

nekem az a problémám hogy,a mz ts 150 motoromnak mostanába csics viszatoltése amig az akumlátor birja adig megy ujrakototem a vezetékeket és ugyanogy leszivja az aksit

Szia!
    Üdv köztünk! Horgászni én is szeretek, és ebben nagyon jó társ egy motorkerékpár...sokkal praktikusabb erre a célra.
    A problémádról pedig annyit tudok mondani, hogy a "Csuzli" Mz nél ha nincs tültés, elsőnek a dinamó hőkioldó (ellenállás)tekercsét nézd meg( kis hengeres tekercs, rászerelve a dinamóra) ez szokott leégni. Ha az jó, folytasd a keresést a szénkeféknél, és a megszakítónál-viszont ekkor még ne próbáld állítgatni a feszzabályzót!
    Ha lett töltésed a hőkioldó cseréjével, akkor mérd ki, hogy mekkora a töltés. 7-7,2 körül kell lennie stabilan.(csak ekkor állíts a fesszabályzón, hogy ezt elérd)
    , ricsi150 és Che kedvelte ezt.

Komment

Hozzátenném még, hogyha a hőkioldó tekercsed égett le, akkor feltétlen ellenőrizd a töltést a csere után! ( valószínű a túl erős töltés nyírta ki)
      Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X