Üdv!László vagyok,a közeljövőben szeretnék egy veterán motorra szert tenni,és restaurálni,és ezt a fórumot hasznosítanám,ha véletlenül gubanc lenne vele!Szakmám szerint Karosszérialakatos vagyok de az autószereléshez is konyítok valamennyit!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tuki‎
Collapse
X
-
üdv!P12 Pannonia lenne a cél,de még most keresgetek,de majd elválik még!!!De mindenképpen úgy szeretném hogy teljesen a nulláról kezdeni,hogy minden egyes darabja az én kezem munkáját dicsérje.
(Már ami nem Pl:Krómozás,Stb..)
Utoljára szerkesztve a következő által: Tuki; 2012 jún. 24, 15:33.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igaz nem engem kérdeztél,de a válasz : Nem ! A gázlámpa hőjét nem tudod koncentrálni. és ha sikerül elérned az olvadási hőmérsékletet, hirtelen akkora luk lesz rajta, mint egy ól ajtó. Még awival is meggondolandó, hogy gyakorlat nélkül belekezdjél.korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?
Láttam a vaterán nem régiben egy forrasztó szettet, ahol is alumínium rúddal úgy dolgoztak, mint a bádogos a cinnel.
Volt hozzá videó is. Meggyőző volt, de én az aluval kapcsolatban nem hiszek a csodákban
.
- 7 likes
Komment
-
Tessék csak a korabeli megoldást alkalmazni !! Azaz alulra beszabni egy szép kis foltot -majd RENDES-(NEM popszegecs ) alu szegeccsel szépen elütni ,majd sikba csiszol és fest .
A hülyeséget félre téve,szerintem sokkal jobb megoldás ez mindennél ,figyelembe véve hogy ez az alu már öreg és nagyon merev,rideg.
Vagy nem tudom mi a hiv .álláspont egy autentikus javítás--vagy egy xxl sz-i gép használata
- 2 likes
Komment
-
De előtte fúrd ki a repedés végét !joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzaz alulra beszabni egy szép kis foltot -majd RENDES-(NEM popszegecs) alu szegeccsel szépen elütni ,majd sikba csiszol és fest .
- 2 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTuki,
Üdv!
nekem már lenne is kérdésem:
Duna oldalkocsi sárvédője alumínium lemez, ami megtört, és megrepedt. jó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?
Üdv!!!
Igazából még nem vagyok vén róka a szakmámba,(3 éve végeztem el a szakmát)csak mi a cégnél az alumínium hegesztést,mindig külsős cég hegeszti awival,mivel nálunk a cégnél olyan nincs!!! Egy gyakorlott Hegesztő aki nap mint nap hegeszt alumíniumot sztem meg tudja hegeszteni neked!!!
hát igen én is jártam már nem egyszer így!!!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gázlámpa hőjét nem tudod koncentrálni. és ha sikerül elérned az olvadási hőmérsékletet, hirtelen akkora luk lesz rajta, mint egy ól ajtó.
Komment
Majd a profik megoldják
Komment