Üdv!László vagyok,a közeljövőben szeretnék egy veterán motorra szert tenni,és restaurálni,és ezt a fórumot hasznosítanám,ha véletlenül gubanc lenne vele!Szakmám szerint Karosszérialakatos vagyok de az autószereléshez is konyítok valamennyit!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tuki‎
Collapse
X
-
üdv!P12 Pannonia lenne a cél,de még most keresgetek,de majd elválik még!!!De mindenképpen úgy szeretném hogy teljesen a nulláról kezdeni,hogy minden egyes darabja az én kezem munkáját dicsérje.(Már ami nem Pl:Krómozás,Stb..)
Utoljára szerkesztve a következő által: Tuki; 2012 jún. 24, 15:33.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?
Láttam a vaterán nem régiben egy forrasztó szettet, ahol is alumínium rúddal úgy dolgoztak, mint a bádogos a cinnel.
Volt hozzá videó is. Meggyőző volt, de én az aluval kapcsolatban nem hiszek a csodákban.
- 7 likes
Komment
-
Tessék csak a korabeli megoldást alkalmazni !! Azaz alulra beszabni egy szép kis foltot -majd RENDES-(NEM popszegecs ) alu szegeccsel szépen elütni ,majd sikba csiszol és fest .
A hülyeséget félre téve,szerintem sokkal jobb megoldás ez mindennél ,figyelembe véve hogy ez az alu már öreg és nagyon merev,rideg.
Vagy nem tudom mi a hiv .álláspont egy autentikus javítás--vagy egy xxl sz-i gép használata
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzaz alulra beszabni egy szép kis foltot -majd RENDES-(NEM popszegecs) alu szegeccsel szépen elütni ,majd sikba csiszol és fest .
- 2 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTuki,
Üdv!
nekem már lenne is kérdésem:
Duna oldalkocsi sárvédője alumínium lemez, ami megtört, és megrepedt. jó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?
Üdv!!!
Igazából még nem vagyok vén róka a szakmámba,(3 éve végeztem el a szakmát)csak mi a cégnél az alumínium hegesztést,mindig külsős cég hegeszti awival,mivel nálunk a cégnél olyan nincs!!! Egy gyakorlott Hegesztő aki nap mint nap hegeszt alumíniumot sztem meg tudja hegeszteni neked!!!
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gázlámpa hőjét nem tudod koncentrálni. és ha sikerül elérned az olvadási hőmérsékletet, hirtelen akkora luk lesz rajta, mint egy ól ajtó.
Komment
Komment