Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tuki‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tuki‎

Üdv!László vagyok,a közeljövőben szeretnék egy veterán motorra szert tenni,és restaurálni,és ezt a fórumot hasznosítanám,ha véletlenül gubanc lenne vele!Szakmám szerint Karosszérialakatos vagyok de az autószereléshez is konyítok valamennyit!!!

Üdv a köreinkben. Hát szakmád alapján a hegesztgetéssel és a szereléssel sem lesz sok bajod. Lehet majd mi fogunk tőled kérdezni ha úgy adódik.
    Érezd jól magad fórumon köztünk. Milyen gépsárkányt néztél ki magadnak?

üdvözlettel Odin

Komment

üdv!P12 Pannonia lenne a cél,de még most keresgetek,de majd elválik még!!!De mindenképpen úgy szeretném hogy teljesen a nulláról kezdeni,hogy minden egyes darabja az én kezem munkáját dicsérje. (Már ami nem Pl:Krómozás,Stb..)
      Utoljára szerkesztve a következő által: Tuki; 2012 jún. 24, 15:33.
      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Tuki,

Üdv!
        nekem már lenne is kérdésem:

Duna oldalkocsi sárvédője alumínium lemez, ami megtört, és megrepedt. jó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          jó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?
          Igaz nem engem kérdeztél,de a válasz : Nem ! A gázlámpa hőjét nem tudod koncentrálni. és ha sikerül elérned az olvadási hőmérsékletet, hirtelen akkora luk lesz rajta, mint egy ól ajtó. Még awival is meggondolandó, hogy gyakorlat nélkül belekezdjél.
          Láttam a vaterán nem régiben egy forrasztó szettet, ahol is alumínium rúddal úgy dolgoztak, mint a bádogos a cinnel.
          Volt hozzá videó is. Meggyőző volt, de én az aluval kapcsolatban nem hiszek a csodákban .
          movisz, Che és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tessék csak a korabeli megoldást alkalmazni !! Azaz alulra beszabni egy szép kis foltot -majd RENDES-(NEM popszegecs ) alu szegeccsel szépen elütni ,majd sikba csiszol és fest .

A hülyeséget félre téve,szerintem sokkal jobb megoldás ez mindennél ,figyelembe véve hogy ez az alu már öreg és nagyon merev,rideg.

Vagy nem tudom mi a hiv .álláspont egy autentikus javítás--vagy egy xxl sz-i gép használata
            soveny és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Azaz alulra beszabni egy szép kis foltot -majd RENDES-(NEM popszegecs) alu szegeccsel szépen elütni ,majd sikba csiszol és fest .
              De előtte fúrd ki a repedés végét !
              OdinHEM és joker kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tuki,

Üdv!
                nekem már lenne is kérdésem:

Duna oldalkocsi sárvédője alumínium lemez, ami megtört, és megrepedt. jó ötletnek tartod, ha gázlámpával, és cínnel, vagy alu pálcával állítom helyre a repedést?

Üdv!!!

Igazából még nem vagyok vén róka a szakmámba,(3 éve végeztem el a szakmát)csak mi a cégnél az alumínium hegesztést,mindig külsős cég hegeszti awival,mivel nálunk a cégnél olyan nincs!!! Egy gyakorlott Hegesztő aki nap mint nap hegeszt alumíniumot sztem meg tudja hegeszteni neked!!!

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A gázlámpa hőjét nem tudod koncentrálni. és ha sikerül elérned az olvadási hőmérsékletet, hirtelen akkora luk lesz rajta, mint egy ól ajtó.
                hát igen én is jártam már nem egyszer így!!!

Komment

Persze hogy megtudja hegeszteni---de nem ér sz...t se. Illetve,bocsánat ,eladásra tökéletes

Komment

Köszi Urak a segítő hozzászólásokat a problémámhoz, így már inkább nem nyúlok hozzá Majd a profik megoldják

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X