Süge eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
bemutatkozás- motorépités - Süge
Collapse
X
-
Nem.A lámpa és az indexek ideglenessek.Amit szerettem volna az kissebb krómozott első fényszóró,kissebb kerek,nyújtott indexek,shadow féle hátsó lámpa de sajnos ezt tudtam per-pillanat kihozni az anyagi keretemböl.Később be szeretném krómoztatni még az első lábtartókat(ami külömben az Alfa box motor vezérmütengyelyi),nyújtott choper visszapillantókat szeretnék rátenni,de nem birok a véremmel megakarom hajtani a GÉPET.Ha lessz rá időm,hogy felszereljem a láncvezetőt,meg egypár apróságot akkor a hétvégén meghajtom a TURULT.
- 1 like
Komment
-
Meghajtottam az "öreget"!Egy hétig rá sem néztem és most ELSŐBÖL berobbant.Szépen szedi a lábát,nem dobálja ki a sebességeket ,a tompitások a kipufogókban egész jól végzik a dolgukat,nem túl hangos de felfigyelnek rád ha hajtod.Egyedül amit meg kell szokni az ,hogy nehezebb kormányozni a villa dölés szöge végett de nem vészes.Sajnos csak az utcában mertem lenyomni egy kört mivel a zsaruk eléggé résen vannak nem meg táblám még nincs.No egyenlőre ennyi csak elkellett mondanom valakinek mert büszke vagyok a pancsira.
- 11 likes
Komment
-
Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,a tompitások a kipufogókban egész jól végzik a dolgukat
Annak idején a rendőrparancsnok nekem üzent, hogy ha nem rakom vissza a hangtompítást a kipufogómba akkor nagy baj lesz!
Persze orvosoltam a hibát!
Komment
-
az eredetitöl hangossabb.Ugy képzeld el mintha egy sima üres csöveket tennél a helyükre és azt a hangot felezd el.Tehát fele olyan hangos mint ha nem lenne tompitás.Ami meg a rendőreit illeti itt nálunk némelyik nagyobb chopper vagy enduro amikor elmegy melletted azt hiszed,hogy menydörgés van
- 1 like
Komment
-
Szia Sepy!
Bocs, hogy én válaszolok Süge helyett, de én már láttam a képeket, ezért beszúrom a linkjét ide:
Süge Albuma: Pannónia Turul
Szerintem szép, helyenként (pl. benzintank) művészi a kialakítás.
- 3 likes
Komment
-
Igen japán művészek álmodták meg a 90-venes években Suzuki vs 750-800.Van egy ijen tankom a hozzátartozó többi alkatrészével együttA többiről meg anyit:HALOTTRÓL vagy jót vagy semmit.Szerintem ez a Pannonia nagyon meghalt.Saját véleményem és fenntartom.
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem szép, helyenként (pl. benzintank) művészi a kialakítás.
- 1 like
Komment
-
Kedves Süge!
Első sorban engedd meg, hogy köszöntselek itt a fórumon!
Sikerült végig olvasnom mind a 10 oldalt.
Én személy szerint (ahogy te írtad) nem tartalak "Pannónia gyilkosnak" Rengeteg munkád áll az "átfaragott" motorokban és személy szerint nekem is bejön a chopperes világ. Annak örülök, hogy (még a határon túl is) magyar motorral foglalkozol és igényesen teszed azt. Persze ezért engem is el lehet ítélni.
Itt a fórumon (szerintem) mindenki és én is az eredeti állapotot szeretnénk helyre állítani. A T-8-ast én biztos nem "faragtam" volna át (persze ha rám lett volna bízva akkor egyiket sem). Volt aki írta, hogy a T8 olyan mint a T5. Az akkor sem T5 hanem egy T8! Nekem a szívem csücske a Pannónia, és ez bármelyik típusra igaz. Sajnálom, hogy te az átépítést választottad a helyreállítás helyett, és hogy ennek az oka anyagi vonzatú azt is megértem. Abban bízok hogy egyszer te is meglátod ezekben az "öreg vasakban" rejlő eredeti szépséget, és inkább a helyreállítást fogod majd választani.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSüge Albuma:
Nagyon tetszik az alkotásod,majd ha a gyermeked vagy egyéb uj tulaj esetleg odaér,hogyjavitania kell,nem fog vajon emlegetni az alkatrészek kavalkádja miatt?Nem beszélve akkor,ha nem lessz türelmed,ismerettséged ahoz a bizonyos okmány elrendezéséhez,tudod akkor nem csak a motor,hanem a munkád is elvész.
MIndkettőtök érdekében sikeres további munkálatokat kivánok!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseott van. azaz itt
Komment
-
Üdv itt, merész alakítás és precíznek kellett lenni, hogy a végeredmény használható motor legyen, ezért gratulálok! Olvastam sokaknál kiverte a biztosítékot az átalakítás, de ahogy böngésztem, a T8-at T5-től megkülönböztető alkatrészek itt nem lettek szétvagdosva, kidobva... Hát a váz az bizony szét lett vágva kicsit na bummm. De amíg a Méh telepen mindig találni vázat, addig nem kell nagyon aggódni. A kimaradt alkatrészeidet meg add el itthon akik nagyon vadásznak a ritka alkatrészekre, és mindjárt hozzásegítesz pár T8-at az eredeti pompájához, mert lehet sosem állnának össze azok nélkül
Egy tompai barátom hívott motorostalálkozóra a Délvidékre, hogy oda mennyek le, mert lehet aztán látni olyan alakításokat, hogy ihaj.... kacsa blokkos motorok, boxerek, fekvő hengeres guzzik stb... Tényleg ilyen lazán veszik ott az átalakítást?
- 1 like
Komment
Komment