Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás- motorépités - Süge

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    lehet hogy igazad van de majd hamarossan kiderül mennyire sanyargat,ha nagyon akkor lecserelem.
    azok a brutál nagy indexek már véglegesek?

Komment

Nem.A lámpa és az indexek ideglenessek.Amit szerettem volna az kissebb krómozott első fényszóró,kissebb kerek,nyújtott indexek,shadow féle hátsó lámpa de sajnos ezt tudtam per-pillanat kihozni az anyagi keretemböl.Később be szeretném krómoztatni még az első lábtartókat(ami külömben az Alfa box motor vezérmütengyelyi),nyújtott choper visszapillantókat szeretnék rátenni,de nem birok a véremmel megakarom hajtani a GÉPET.Ha lessz rá időm,hogy felszereljem a láncvezetőt,meg egypár apróságot akkor a hétvégén meghajtom a TURULT.

Komment

Meghajtottam az "öreget"!Egy hétig rá sem néztem és most ELSŐBÖL berobbant.Szépen szedi a lábát,nem dobálja ki a sebességeket ,a tompitások a kipufogókban egész jól végzik a dolgukat,nem túl hangos de felfigyelnek rád ha hajtod.Egyedül amit meg kell szokni az ,hogy nehezebb kormányozni a villa dölés szöge végett de nem vészes.Sajnos csak az utcában mertem lenyomni egy kört mivel a zsaruk eléggé résen vannak nem meg táblám még nincs.No egyenlőre ennyi csak elkellett mondanom valakinek mert büszke vagyok a pancsira.

Komment

Süge eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ,a tompitások a kipufogókban egész jól végzik a dolgukat
          Szívesen meghallgatnám a hangját. Gondolom azért azért valamivel hangosabb mint eredeti kipufogóval.
          Annak idején a rendőrparancsnok nekem üzent, hogy ha nem rakom vissza a hangtompítást a kipufogómba akkor nagy baj lesz!
          Persze orvosoltam a hibát!

Komment

az eredetitöl hangossabb.Ugy képzeld el mintha egy sima üres csöveket tennél a helyükre és azt a hangot felezd el.Tehát fele olyan hangos mint ha nem lenne tompitás.Ami meg a rendőreit illeti itt nálunk némelyik nagyobb chopper vagy enduro amikor elmegy melletted azt hiszed,hogy menydörgés van

Komment

Kedves Süge! ÉN szeretnék látni képet az elkészült motorodról mert egy szépen átalakított motor is lehet mestermű még ha nem is veterán. Lehet, hogy sértésnek veszitek kedves Veterános társaim.de láthatunk egy új Pannóniát mely bővíti a már meglévő választékot. Üdv. Sepy.

Komment

Szia Sepy!

Bocs, hogy én válaszolok Süge helyett, de én már láttam a képeket, ezért beszúrom a linkjét ide:
                Süge Albuma: Pannónia Turul

Szerintem szép, helyenként (pl. benzintank) művészi a kialakítás.

Komment

Sziasztok!
                  Nem tudom hogy igazából mikor készült el,de gratulálok!
                  Kövezetek meg de nekem ez tetszik még ha nekem már unalmasak ezek a hosszított villák!Nagyon egyedi és nagyon szép kidolgozott munka!Gratulálok!Sok sikert hozzá és vigyázatok egymásra!

Üdv:
                  Horusz22

Komment

Igen japán művészek álmodták meg a 90-venes években Suzuki vs 750-800.Van egy ijen tankom a hozzátartozó többi alkatrészével együttA többiről meg anyit:HALOTTRÓL vagy jót vagy semmit.Szerintem ez a Pannonia nagyon meghalt.Saját véleményem és fenntartom.

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szerintem szép, helyenként (pl. benzintank) művészi a kialakítás.

Komment

Kedves Süge!

Első sorban engedd meg, hogy köszöntselek itt a fórumon!

Sikerült végig olvasnom mind a 10 oldalt.

Én személy szerint (ahogy te írtad) nem tartalak "Pannónia gyilkosnak" Rengeteg munkád áll az "átfaragott" motorokban és személy szerint nekem is bejön a chopperes világ. Annak örülök, hogy (még a határon túl is) magyar motorral foglalkozol és igényesen teszed azt. Persze ezért engem is el lehet ítélni.
                      Itt a fórumon (szerintem) mindenki és én is az eredeti állapotot szeretnénk helyre állítani. A T-8-ast én biztos nem "faragtam" volna át (persze ha rám lett volna bízva akkor egyiket sem). Volt aki írta, hogy a T8 olyan mint a T5. Az akkor sem T5 hanem egy T8! Nekem a szívem csücske a Pannónia, és ez bármelyik típusra igaz. Sajnálom, hogy te az átépítést választottad a helyreállítás helyett, és hogy ennek az oka anyagi vonzatú azt is megértem. Abban bízok hogy egyszer te is meglátod ezekben az "öreg vasakban" rejlő eredeti szépséget, és inkább a helyreállítást fogod majd választani.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Süge Albuma:
                        Kedves süge szimpatizálok mindenféle motorépitéssel,viszont nem értem miért egy ritka motort kellett elvágni.
                        Nagyon tetszik az alkotásod,majd ha a gyermeked vagy egyéb uj tulaj esetleg odaér,hogyjavitania kell,nem fog vajon emlegetni az alkatrészek kavalkádja miatt?Nem beszélve akkor,ha nem lessz türelmed,ismerettséged ahoz a bizonyos okmány elrendezéséhez,tudod akkor nem csak a motor,hanem a munkád is elvész.

MIndkettőtök érdekében sikeres további munkálatokat kivánok!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm a segítségedet, időközben én is felfedeztem a képeket. Gondolom a későbbi oldalon Te is észrevetted. Szép napot, még annyit, hogy nagyon szép a színe mely illik hozzá. Szép napot és Jó gyújtást. Üdv. Sepy.

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ott van. azaz itt
                            Kár érte. Egy Pannonia váz önmagában 3000Ft, aminek soha nem lesz meg a hozzátartozó blokkja. Ha ez egy egyben lévő T8 volt, az meg felbecsülhetetlen.. Az mondjuk már más kérdés, hogy én a 3eFt-os vázból sem csinálnék ilyet...

Komment

Üdv itt, merész alakítás és precíznek kellett lenni, hogy a végeredmény használható motor legyen, ezért gratulálok! Olvastam sokaknál kiverte a biztosítékot az átalakítás, de ahogy böngésztem, a T8-at T5-től megkülönböztető alkatrészek itt nem lettek szétvagdosva, kidobva... Hát a váz az bizony szét lett vágva kicsit na bummm. De amíg a Méh telepen mindig találni vázat, addig nem kell nagyon aggódni. A kimaradt alkatrészeidet meg add el itthon akik nagyon vadásznak a ritka alkatrészekre, és mindjárt hozzásegítesz pár T8-at az eredeti pompájához, mert lehet sosem állnának össze azok nélkül
                              Egy tompai barátom hívott motorostalálkozóra a Délvidékre, hogy oda mennyek le, mert lehet aztán látni olyan alakításokat, hogy ihaj.... kacsa blokkos motorok, boxerek, fekvő hengeres guzzik stb... Tényleg ilyen lazán veszik ott az átalakítást?

Komment

Kedves Süge! -megnéztem az albumod, a"brájzli" jól sikerült,kifinomult ,igényes izlés és munka! A TURUL RÖPÍTSEN UTADON, és a TEREMTŐ ISTEN vigyázó tekintete legyen RAJTAD! üDV: KIKI 61

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X