......jó-jó vitatkoztok --de mivan a kipufogóval ? --és tényleg , ha már különleges ----elférne még egy blokk a másik mögöt ...500 ccm az már valami
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
bemutatkozás- motorépités - Süge
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelférne még egy blokk a másik mögöt ...500 ccm az már valamiA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak halkan jegyzem meg, a hétvégén sokkal többen nézték meg a kiállított Dongómat, mint a T5+Ok motoromat, mert volt olyan aki még nem is látott ilyet vagy csak hallott róla!
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindössze annyit szeretnék, ha ezek a RITKA darabok nem chopperként végeznék!
És még jobban is néz ki mint a gyári!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy jó hogy ez az egész olyan néven fut hogy Süge bemutatkozása, de Ő ehhez képest 1x szólt hozzá
Mert most szerintem itt az történt.
Én nagyon sajnálom Sügét.
- 9 likes
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nagyon sajnálom Sügét
- 6 likes
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBemutatkozáskor szerintem ritkán szokták egyből pofon vágni az embert.
Sok véleményt olvastunk, egyik ilyen, a másik olyan! Ha mindenki egy véleményen lenne, az nem lenne életszerű! Kulturált módon történt vitatkozás, nagyon befolyásolja a világ menetét.
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMert most szerintem itt az történt.
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nagyon sajnálom Sügét .
Kakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezreknek legyen ugyanakkor ugyanaz a gondolatmenete ezért jó embernek lennA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede azt már láttam mikor fogtak 3 szál csövet, 1 m2 lemezt meg egy platónyi alkatrészt és chopperré változtatták
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrdemes megnézni az emberek hogy gyülekeznek a Dongóm felett
Egy ülést keresek, "természetesen" újat! Tudsz segíteni?A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
-t5-:
"....és? Hallottál olyat, hogy eltört, szerintem nem! Ezzel azért vitatkoznék, mert a védőgázos hegesztésnél fordul elő, hogy ott marad a "csutka". Nem tudom Csepelen mikor alkalmaztak védőgázos hegesztőt, de lehet ez később (egy "felújítás" során) került a vázra!"
Nálam 3 vázon is van "csutka", meg szétfröcskölések sok helyen, szerintem Csepelen használtak CO-t:
Széndioxid védőgázas fogyóelektródos ívhegesztés
Rövidítése: CFI vagy MAG (Metal Active Gas). Ezt az eljárást elsősorban ötvözetlen és gyengén ötvözött szerkezeti acélok egyesítésére használják. A CO2 védőgáz alkalmazásakor problémát jelent, hogy a szén-dioxid gáz szén-monoxidra és oxigénre bomlik, ezért jelentős oxidációval lehet számolni. Az elektródhuzalba ezért dezoxidáló elemeket (mangánt és szilíciumot) ötvöznek. Előnye a gáz olcsósága és a mély beolvadás, hátránya a nyugtalan hegesztési ív, ebből következő erős fröcskölés. Impulzushegesztésre nem alkalmas.
-t5-:
"....és? Hallottál olyat, hogy eltört, szerintem nem!"(pont az én esetem a telótartóval a példa, a vázon egyáltalán nem volt rozsda, csak ronda festés)
A félmunka az félmunka(végül is több mint fele fogja ). Azért mert még nem lett belőle baleset, hírverés, ki kell várni, hogy legyen?
Te sem tűrnéd el nekem, ha olyan gyógyszert adnék ki neked, amiben a hatóanyag fele van csak benne( nem mérgez meg, de nem is hat ).
Jó gyújtást!( nem feledtem el ezen a köszönési formát )
MajdánkaUtoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2012 aug. 08, 21:42.
- 1 like
Komment
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzéndioxid védőgázas fogyóelektródos ívhegesztés
Rövidítése: CFI vagy MAG (Metal Active Gas)..............
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért mert még nem lett belőle baleset, hírverés, ki kell várni, hogy legyen?
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha olyan gyógyszert adnék ki neked, amiben a hatóanyag fele van csak benne (nem mérgez meg, de nem is hat).A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
amilyen állapotban volt,szerintem sokan hozzá sem fogtak volna(váz görbe,agyonra heggesztve,ami az eredeti alkatrészeket illeti a görbe vázon és a hajtóművön kivül nem volt semmi.Ami az eladást illeti a pancsit max 700-800 euróért birod eladni(nálunk).Restaurálás pedig itt elég drága lett volna.Itt nincs annyi alkatrész mint nállatok.Ha az a vétkem hogy egy olyan mocit fogok egyedi formában visszahozni az útakra amiröl mindenki lemondott és a rosszvasban állt évekig akkor válalom,hogy bűnös vagyok.
- 14 likes
Komment
Komment