Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás- motorépités - Süge

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

......jó-jó vitatkoztok --de mivan a kipufogóval ? --és tényleg , ha már különleges ----elférne még egy blokk a másik mögöt ...500 ccm az már valami

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      elférne még egy blokk a másik mögöt ...500 ccm az már valami
      Ne csüggedj, már keresem a másik T8-ast hozzá!
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Csak halkan jegyzem meg, a hétvégén sokkal többen nézték meg a kiállított Dongómat, mint a T5+Ok motoromat, mert volt olyan aki még nem is látott ilyet vagy csak hallott róla!
        Hát igen ! Érdemes megnézni az emberek hogy gyülekeznek a Dongóm felett Click image for larger version

Name:	DSC07055.jpg
Views:	2
Size:	197.8 KB
ID:	131705Click image for larger version

Name:	DSC07056.jpg
Size:	198.7 KB
ID:	131706Click image for larger version

Name:	DSC07029.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	131707Click image for larger version

Name:	DSC07052.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	131708Click image for larger version

Name:	DSC07053.jpg
Size:	197.8 KB
ID:	131709Click image for larger version

Name:	DSC07054.jpg
Size:	197.1 KB
ID:	131710

Komment

Mindössze annyit szeretnék, ha ezek a RITKA darabok nem chopperként végeznék!
          Ez az! Építsünk inkább '20-asból csoppert! Abból van bőven!
          Click image for larger version

Name:	2754758_355cc13b1f98f2f4169b0cd03c95fbff_wm.jpg
Views:	1
Size:	195.2 KB
ID:	131711Click image for larger version

Name:	2754756_6f4c83440234883bffccd2c5d11557bf_wm.jpg
Size:	126.5 KB
ID:	131712
          És még jobban is néz ki mint a gyári!
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Bocsánat bocsánat nem tudom kihagyni .....:mondhatnám hogy körbe -DONGják mint a ......a legyek !

Komment

Amúgy jó hogy ez az egész olyan néven fut hogy Süge bemutatkozása, de Ő ehhez képest 1x szólt hozzá
              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Amúgy jó hogy ez az egész olyan néven fut hogy Süge bemutatkozása, de Ő ehhez képest 1x szólt hozzá
                Bemutatkozáskor szerintem ritkán szokták egyből pofon vágni az embert.
                Mert most szerintem itt az történt.
                Én nagyon sajnálom Sügét.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Én nagyon sajnálom Sügét
                  Én nem sajnálom, hiszen mi mutatkoztunk be neki, ő meg kiválogathatja a hozzá közelebb állókat akikkel szívesebben beszél mint a többiekkel. Amúgy nekem sem tetszik hogy egy t8 asból csinált choppert, de ha egyszer neki ilyen motorja van és ebből akarja mégiscsak az övé. Amúgy meg úgy gondolom hogy azért vagyunk ezen fórum tagjai hogy egymást segítsük és hát az ember nem gép hogy ezreknek legyen ugyanakkor ugyanaz a gondolatmenete ezért jó embernek lenni.

Komment

Bemutatkozáskor szerintem ritkán szokták egyből pofon vágni az embert.
                    Nagyon érzékeny lelkivilágod van! Semmi olyan hozzászólás nem hangzott el amelyet "pofonként" kell megélni!
                    Sok véleményt olvastunk, egyik ilyen, a másik olyan! Ha mindenki egy véleményen lenne, az nem lenne életszerű! Kulturált módon történt vitatkozás, nagyon befolyásolja a világ menetét.
                    Mert most szerintem itt az történt.
                    Szerintem meg nem az! Valamelyik TV csatornán néha látom a Motorépítők című műsort, még nem tudtam elcsípni azt a részét, mikor neki estek volna egy naked kivitelű motornak, hogy choppert csináljanak belőle, de azt már láttam mikor fogtak 3 szál csövet, 1 m2 lemezt meg egy platónyi alkatrészt és chopperré változtatták. Igaz nem ekkora költségvetéssel, mint amennyiből egy fellelt állapotú, netán ajándék T8-ast szét lehet szabdalni!
                    Én nagyon sajnálom Sügét .
                    Sügét nem sajnálni kell, hanem irigyelni! Akinek 3 Pannonia "átalakítás" után sincs lelkiismeret furdalása, annak semmi baja az élettel!
                    Kakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ezreknek legyen ugyanakkor ugyanaz a gondolatmenete ezért jó embernek lenn
                    Kakas ember is Jó Ember!

Komment

de azt már láttam mikor fogtak 3 szál csövet, 1 m2 lemezt meg egy platónyi alkatrészt és chopperré változtatták
                      Te olyat nem láttál ! Olyat láthattál, hogy bemennek a raktáráruházba, 38 fajta vázból, meg 59 féle blokkból kiválasztják ami nekik kell, aztán még valóban feldobálnak egy platónyi alkatrészt. Ezután jön, hogy amit megvettek, itt-ott elvágják, meg belepótolnak, mint süge a t-8 ba. Bár én még olyat nem láttam, hogy vázat vagdaltak volna.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Érdemes megnézni az emberek hogy gyülekeznek a Dongóm felett
                        Gyönyörű! Szebb mint az enyém!
                        Egy ülést keresek, "természetesen" újat! Tudsz segíteni?

Komment

-t5-:
                          "....és? Hallottál olyat, hogy eltört, szerintem nem! Ezzel azért vitatkoznék, mert a védőgázos hegesztésnél fordul elő, hogy ott marad a "csutka". Nem tudom Csepelen mikor alkalmaztak védőgázos hegesztőt, de lehet ez később (egy "felújítás" során) került a vázra!"

Nálam 3 vázon is van "csutka", meg szétfröcskölések sok helyen, szerintem Csepelen használtak CO-t:

Széndioxid védőgázas fogyóelektródos ívhegesztés
                          Rövidítése: CFI vagy MAG (Metal Active Gas). Ezt az eljárást elsősorban ötvözetlen és gyengén ötvözött szerkezeti acélok egyesítésére használják. A CO2 védőgáz alkalmazásakor problémát jelent, hogy a szén-dioxid gáz szén-monoxidra és oxigénre bomlik, ezért jelentős oxidációval lehet számolni. Az elektródhuzalba ezért dezoxidáló elemeket (mangánt és szilíciumot) ötvöznek. Előnye a gáz olcsósága és a mély beolvadás, hátránya a nyugtalan hegesztési ív, ebből következő erős fröcskölés. Impulzushegesztésre nem alkalmas.

-t5-:
                          "....és? Hallottál olyat, hogy eltört, szerintem nem!"(pont az én esetem a telótartóval a példa, a vázon egyáltalán nem volt rozsda, csak ronda festés)

A félmunka az félmunka(végül is több mint fele fogja ). Azért mert még nem lett belőle baleset, hírverés, ki kell várni, hogy legyen?
                          Te sem tűrnéd el nekem, ha olyan gyógyszert adnék ki neked, amiben a hatóanyag fele van csak benne( nem mérgez meg, de nem is hat ).
                          Jó gyújtást!( nem feledtem el ezen a köszönési formát )
                          Majdánka
                          Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2012 aug. 08, 21:42.

Komment

majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Széndioxid védőgázas fogyóelektródos ívhegesztés
                            Rövidítése: CFI vagy MAG (Metal Active Gas)..............
                            Köszönöm szépen!
                            Azért mert még nem lett belőle baleset, hírverés, ki kell várni, hogy legyen?
                            Ne hagyd magad!
                            ha olyan gyógyszert adnék ki neked, amiben a hatóanyag fele van csak benne (nem mérgez meg, de nem is hat).
                            Aranyos vagy, hogy mindenbe belekötsz, de legalább nem akarsz megmérgezni!

Komment

Tudom, én vagyok Cementke.(mindenbe belekötök )
                              DE ne vedd magadra a dolgot, nem vérre megy, csupán a véleményünk egy széles spektrum két ellentétes végén van.
                              Lesz ez még, így se!
                              Béke veled:
                              Click image for larger version

Name:	peace.jpg
Size:	84.6 KB
ID:	131717

Komment

amilyen állapotban volt,szerintem sokan hozzá sem fogtak volna(váz görbe,agyonra heggesztve,ami az eredeti alkatrészeket illeti a görbe vázon és a hajtóművön kivül nem volt semmi.Ami az eladást illeti a pancsit max 700-800 euróért birod eladni(nálunk).Restaurálás pedig itt elég drága lett volna.Itt nincs annyi alkatrész mint nállatok.Ha az a vétkem hogy egy olyan mocit fogok egyedi formában visszahozni az útakra amiröl mindenki lemondott és a rosszvasban állt évekig akkor válalom,hogy bűnös vagyok.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X