Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Apum jó barátjának az ismerőse Budapesten dolgozik.
Ugyan úgy el kell vinni az eredetiségi papírt a forgalmit a műszaki papírt és akkor Pesten csinálják meg, hogy a szürke forgalmit nem veszik el hanem visszaadják csak beleírják az én nevem is, de kapom mellé a rendes forgalmit is.
De jövőhéten pontosabban megtudom mondani.
Mert akkor viszik el a papírokat.
A papírokra azért írtam, hogy minden rendben van, mert az okmány irodában megnézték.
Köszönöm.
A szakmai tanácsaitokra is szükségem lesz majd, de sokat olvasom a fórumot is.
Értem !
De kivel írtál adásvételit ? Az új, vagy a forgalmiban szereplő tulaj leadta-e az adásvételit az okmányirodában ? Stb.
Ha túl személyes a kérdés ne haragudj , ne válaszolj !
Tőlem elvették átírásnál, írtam kérvényt az irattárba, vagy mi a búbánat az, asszem a Tárna utcában vannak, és most jött a 3oldalas levél, hogy lóf@.. a szebbik felembe! hogy akadna a torkukon, nem tudom miért nem lehet visszaadni, mert első olvasatra úgy tűnik, hogy elrakják maguknak egy világ háta mögötti "raktár" legeldugottabb sarkába, nagyobb örömük sose legyen! valami másolatot tudnak róla adni (gondolom fénymásolat), ha igénylem...
a hozzáértőkről még annyit, hogy az első oldalon még helyesem szereplő rendszám a 2. oldalon már egyáltalán nem stimmel (az egy T5-ösé)!
(azért majd még próbálkozok, csak kicsit ideges lettem, és nem volt kedvem még néhányszor átolvasni a levelet)
a történethez még annyi hozzá tartozik, hogy az előző tulaj, akitől vettem, az akkor iratta át a saját nevére, amikor eladta nekem, és neki valóban csak az szürke forgalmiba írták bele, hogy ő az új tulaj, de ekkor ideiglenesen kivonatta a mocit a forgalomból.
mondjuk ez vidéken volt, de nálunk az ügyintéző teljesen fel volt háborodva, hogy nem is kaphatta volna vissza a szürke forgalmit, és hű, meg ha, stb-stb.
Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 aug. 18, 21:53.
Bizonyos esetekben elég !Pl ha te leszel a második gazdája , mert ilyenkor nincs tulajdonosi lánc és akkor le kell kéretni a központi nyilvántartóból a motor adatait amin rajta van az egyetlen tulajdonosa (aki az adás-vételin is szerepel) és az alapján megcsinálják az új forgalmit .
Ha lassan enged vissza a gázkar de már szétszedtem és bezsíroztam akkor lehetséges, hogy bovdencsere?
Meg a váltókar sem kapcsol szét de lehet hogy csak a bovdenen kell állítani holnap majd megnézem.
Meg szétszedem a karburátort is kitakarítani.
Sikerült.
A bovden volt beszorulva.
Holnap a karburátort szedem le kitakarítani.
utána pedig jön a beállítása.
Most jelenleg sok benzint kap.
Húzom a gázt és nem pörög fel teljesen a motor nincs ereje.
Sok benzin miatt szerintem.
Milyen olajat ajánlotok a váltóba?
Nekem ezt ajánlották Agip Rotara 75 - 90W szintetikus váltóolaj.
Szerintetek ez jó bele?
Komment