Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Motor vásárlás előtt állok.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    íratott az előző tulajdonossal egy adás-vételi papírt és így került hozzá.
    akkor ez így még jó is lehet, ha az a bizonyos előző tulaj szerepel a forgalmiban is, mert így elméletileg teljes a tulajdonosi lánc...

A számok egyeznek azt mondta.
    én is sokat kerestem, amíg találtam egy éppkézláb motort, és volt olyan, amit azért nem válaltam be, mert a váz át volt fújva és a száma alig látszott, vagyis inkább semennyire, szóval az se árt ha rendesen olvasható, mert ez is nehezítheti az átírást.

Mit érdemes még megkérdezni a motor papírja kapcsán?
    ami még érdekes lehet, az az, hogy ki van e vonva a forgalomból, ha igen, akkor ideiglenesen vagy véglegesen, ha az utóbbi, akkor mikortól, mert ha 2005. október 15.e előtt!!! vonták ki, akkor újra forgalomba lehet helyezni, de ha utána, akkor az már problémás...
    Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 aug. 16, 16:49.

Komment

Nos beszéltem vele ismét és azt mondta, hogy benne van az előző tulaj neve.
      Ő is utánanézet ennek és mondta hogy megvan a tulajdonos lánc és csak ideiglenesen van kivonva a forgalomból.

Komment

Akkor érdemes megvenni szerintetek?

Komment

Akkor érdemes megvenni szerintetek?
          és él is?
          fontos dolog.
          más. én is pancsi rajongó voltam. azt is akartam volna venni. de méreg drágák. így vettem egy IzsPlanetát. Urut. és nem bántam meg, mégha megköveznek a pancsi-hitűek
          pl. nekem ez is teccik, bár az eleje az etz.
          Kakas kedvelte ezt.

Komment

Shifty, szerintem érdemes, de várj meg még vagy 2 véleményt. esetleg ha írnál egy pontos árat akkor könnyebben rábólintanak a tapasztaltabbak is

Komment

125000 ft lenne plusz ad egy T5 blokkot és pár alkatrészt.
              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Olvasgatva a beszélgetéseteket arról nem esett szó ,hogy Shifti kivel írjon adás-vételit .Biztos tudjátok ,de azért elmondom ,hogy Shiftinek nem az eladóval ,hanem a forgalmi engedélyben szereplő illetővel kell adás-vételit írni ,tehát el kell menned az előző tulajhoz.
                Kérdezed ,hogy megveheted-e ? Annyi ,hogy 150 alatt van az kevés .149? 80? 100?. Ha nem titok írd meg az árát és az igazi Pannóniások megmondják ,hogy vedd meg vagy alkudj vagy hagyd a fenébe .

Komment

125000 ft irtam az előbb 1972-es évjáratu

Komment

Tudom ,hogy írtad ,csak egyszerre adtuk fel a mondanivalónkat .Én nem láttam még akkor az árát .

Komment

Rendben.

Elnézést azt hittem rosszul írtam valamit és nem jelent meg.

Komment

Ez konkrétan a felpattansz rá és mész vele kategória nálam. Azon kívül hogy letakarítanám én semmi mást nem tennék vele. Természetesen a kötelező papírmunkán kívül

Komment

Akkor végül is megéri nem?

Komment

Akkor végül is megéri nem?

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Ez konkrétan a felpattansz rá és mész vele kategória nálam. Azon kívül hogy letakarítanám én semmi mást nem tennék vele. Természetesen a kötelező papírmunkán kívül
                            Szerintem ez egy egyértelmű "ha lenne pénzem lennék olyan bunkó, hogy lenyúlom előled" kijelentés volt, tehát igen megéri és ha holnap nem veszed meg akkor itt mindenki nagyon morci lesz
                            Kakas kedvelte ezt.

Komment

Rendben.
                              Nagyon köszönöm a segítségeteket amit még sokszor igénybe fogok venni
                              Holnap este jelentkezem az eredménnyel.

Komment

Írhatsz a mostani tulajjal is adásvételit, de a nála lévő példányból kapj Te is, különben nem lesz meg a tulajdonosi lánc..Őt max. megB@...szogatják átírási kötelezettség elmulasztása miatt ,de ez már ne a Te bajod legyen. Ha a korábbi tulajjal írsz még egyet, és fel is használod, az közökirat-hamisítás!!!!! Nem ér annyit az egész, hogy a régi tulaj is, meg Te is büntetve legyetek egy ilyen hülyeség miatt!
                                Kakas kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X