Közlemény

Collapse
No announcement yet.

fusca‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

fusca‎

Sziasztok! Pár hónappal ezelőtt büszke tulajdonosa lettem egy 1961-es Izs-56 típusú motorkerékpárnak:-)
    Ennek okán vagyok itt! A vas jelenleg nem járóképes és nem igazán tudom hova lehetne vinni teleszkóp, blokk és mechanikai javításokra. Idő és szakmai tudás hiányában már csak az esztétikai javításokat tudnám,szeretném megcsinálni. Én Érdi lakos vagyok, a gépet Törökbálinton vettem:-) Fő a kényelem! Onnan már haza is tudtam volna tolni:-), de köszönet Zoltán barátomnak a fuvarért! Remélem a segítségetekkel csak úgy szívni fogom magamba a technikai fogásokat Segítségeteket előre is köszönöm!

Hát az attól függ milyen jellegű baja van, de nem nagy ördöngősség, és itt minden segítséget megtalálsz!

Komment

Üdv köztünk! Gratulálok a motorodhoz. Szerelőt, aki elvállalja, nem hiszem hogy találsz hozzá, a mai szerelők nem is értenek már ezekhez, ahol nem katalógusalkatrészeket kell felcsavarozni. Viszont az orosz motoroknak elég népes rajongótáboruk van(itt is), és nagyon segítőkészek
      korompaiistvan kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mi a gond a blokkal, és milyen mechanikai javításokra gondolsz? Mi a probléma a telókkal? Tegyél fel képeket!

Komment

Baja az van bőven, de első látásra beleszerettem. Át sem néztem rendesen csak vittem! Remélem fogok vele boldogulni, köszönöm a lehetőséget biztosan lesznek kérdéseim. Ui: b.oldali dekni nincs rendesen felrakva és ez még jó pár alkatrésszel így van. Blokk átforog, gáz markolat nem mozdul, szikrát még nem néztem, indexek levágva, meg sincsenek stb. első telók halottak, fékek nem igazán fognak, láncvédő gumi darabokban.....

Üdv, köszönöm! Lesz is rá szükségem! A blokk szétszedésétől tartok a leginkább, mert 20évve már amikor az mz250/1 est szétszedtem. Azt jó lenne hozzáértőhöz vinnem. Teleszkópokat még egyszer sem szedtem szét pedig ezen azok sem jók. Minden esetre köszönöm a biztatást!
          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

fusca eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A blokk szétszedésétől tartok a leginkább,
            Majd megoldjuk távoktatásban

Komment

Érden a balatoni úton ott van a MOTOKO szervíz szerintem a téli holtszezonban befogadják örömmel a járgányt az pedig sajnos hamar itt van.
              Nekem egy Africatwin teljes generálját végezték el, de akkor egyidőben egy CB750k... teljeskörű felújítását is végezték, és csináltak ott '60-as évekbeli Land Rovert is.

Komment

Fusca!
                A letöltésekben is találsz, de ha kérdezel nagyon sokan fognak segíteni, mert elég sok Izs tulaj lopja itt a napot!
                Amiket felsoroltál egy részből szinte filléres dolog, más részről pedig mindenről van letölrhető ábra a szereléshez, másrészt ha valami fogalmad is van arról, hogy amit sikerül szétszedned, milyen sorrendben szedted szét, és fordított sorrendben képes vagy össze rakni, akkor nem lesz sok gondod. Szerszám igénye ezekhez az általad felsorolt feladatokhoz bármelyik fészerben szinte megtalálható, műhelyről ne is beszéljünk!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X