Sziasztok!
Nem gondoltam volna hogy valaha szembesülök ilyen, problémával, bevallom őszintén hogy kicsit "gyerekesnek" érzem magam,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
51 találat 0.0132 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Vajon miért nem indul be ?
-
Pannónia Gyújtás kérdés
Sziasztok!
Pannónián szerettem volna gyújtókábelt cserélni,és miután kiszedtem a régit, észrevettem hogy a gyújtótekercsnek egy pici...
-
Keriadam started a topic 1961-es Pannónia TLF 5-6 pöffenés után leállA következő helyen: Szerelési kérdések1961-es Pannónia TLF 5-6 pöffenés után leáll
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a már címben említett probléma miatt.
Az történt hogy a motornak kitisztítottam a porlasztóját,...
-
Pannónia kilóméteróra beszerelése
Sziasztok!
Hamarosan kész lesz az 1961-es TLF, már nagyon a felújítás végén járok és egy kérdéssel fordulnék hozzátok!
Lehet...
-
Keriadam started a topic Mennyibe kerülne egy Pannónia homokszórása?A következő helyen: ElmélkedésekMennyibe kerülne egy Pannónia homokszórása?
Sziasztok!
A felújítás kb felénél járok, egy 1961-es Pannónia TLF-el.
A szükséges pótlandó alkatrészeket beszereztem,(persze amiket...
-
Üdv Mindenkinek !
20 éves vagyok és egy 1961-es Jawa Pionyr tulajdonosa vagyok.
-
Üdv mindenkinek!
Számomra az az érzés hogy már egy ilyen közösségbe bejutottam az nagyszerű, de az talán még nagyszerűbb hogy be is mutatkozhatok, és ezáltal...
-
Sárvédők és a peremeik...
Szervusztok!
Csodálkozva láttam, hogy ilyen téma nincs, pedig gondolom más is belefut ilyenekbe.
Én konkrétan az ügyben...
-
P10-es berugó tengely
Jó estét mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mi a különbség a T5 és a P10 berúgó tengely fogasíve között?
-
CZ 175 1961 Restaurálás
Helló Mindenkinek.
Benkő Antal vagyok. Édesapám 1961-es CZ 175-ét kezdem teljesen felújítani.
Akit érdekel a téma szívesen...
-
taluga started a topic MZ TS 250/1 néhány kilóméter után leállA következő helyen: MZ motorok szereléseMZ TS 250/1 néhány kilóméter után leáll
Üdv mindenkinek!
Jó ideje küzdök a problémával. Tökéletesen működik, világítással is, majd pár kilométer után, ha ráteszem az indexet...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 márc. 21, 14:17.
-
csepel 125 D Danuvia blokkal?
Sziasztok!
Gyors segítség kéne!
Létezik, hogy egy 1965/5 ös gyártású 125 D csepel 125 -ös Danuvia blokkal került forgalomba?...
-
pannónia t5 vásárlása
Szeretnék vásárolni magamnak egy t5-öst,felújítanám és néha használnám is pl. találkozókra mennék vele.Sokat nézelődtem,papírral rendelkezőt...
-
Melyik Jawa típusé ez a forgalmi?
Szervusztok. Ugyan ez nem CZ , de valaki nem tud információt adni arról, hogy a mellékelt forgalmi képe, melyik konkrét típusé ? A 250 ccm ( 8...
-
Jawa kilométeróre meghajtás
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Miért van hogy a 350-es jawahoz különböző fogszámú kilométeróra meghajtó van? Pl amit...