Üdv Mindenkinek Megszállott Veterán motor rajongó vagyok,főleg a pannónia a szívem csücske.Már egy jó pár darabot felújítottam,a sírból hoztam őket vissza.Most szeretnék egy uralt vagy egy 250-es simsont találni,csak nehéz.Várom mindenki bölcs hozzászólását,bármilyen témába. köszi:lorenzo
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
lorenzo
Collapse
X
-
lorenzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVárom mindenki bölcs hozzászólását,bármilyen témába.
Akkor talán beszéljünk a NŐkről.:-))))
- 3 likes
-
Ugye , ugye.:-)))) Majd jól kifaggatunk, és elárulod nekünk hogy mit és hogyan is gondolnak a NŐK. Bár szerintem a Férfi ember ezt sosem tudja megérteni, felfogni.:-))) Én igen sok év után már lettem arról hogy megértsem a Női logikát.:-))))korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég jó,hogy nem tudtok kiismerni minket..hiszen akkor már nem csinálhatnánk veletek azt,amit csak akarunk
Nőket boldoggá tenni, max. ideig óráig lehet. Aztán már semmi sem elég nekik.:-((((
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem minden nő szörnyeteg...vannak Angyalkák is köztük...
Komment
-
-
Még jó,hogy az én férjemnek nem a veteránozás a hobbija..mert akkor én is szörnyeteg lennék...korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Lassan indítani kéne egy új témát. Angyalka ,szerintem rád vár a feladat.:-)))) Valami olyan címe lehetne, hogy Őszinte kérdések a Nőkről.:-))))
Szegény lorenzo bemutatkozós topicját teljesen lenyúltuk.:-))))korompaiistvan és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
-
Nem lehet,le vagyok állítva....pedig megtenném))
Lorenzot pedig szeretettel fogadjuk, és bocsi,hogy elment a téma,de igazából te tehetsz róla...mert már az elején kétértelmű voltál
Komment
Komment