üdv mindenkinek..talán sikerül elsajátítanom ennek az oldalnak a használatát..59 éves vagyok,nem szakmám az autószerelés,de eddig sikerült felújitanom 1db GAZ69-est,és 1 db T2-est..sakna jópár éve mindkettőt eladtam, most van egy illetve két GAZ69-esem,2 éve akarom felújitani,de!..szóval van zöld eredeti forgalmi,adásvételi a tulajtól.aztán nem írták át,mert nincs az itteni nyilvántartásban a rendszám..a KEKKH-tól beszereztem a papirt,hogy ez a gépjármű valóban az AAA001 rendszámú,GAZ69,tulajdonosa Manó Benő,ahogy a forgalmiban..ezzel a papirral is elmentem 2 helyre,ahonnan ezzel együtt kidobtak..adtam fel hírdetést a jofogason,jelentkezett egy segítő azt hoszem Békés megyéből,de a telefonomon nem tudtam menteni a számát,igy nem tudom elérni..valami gazuazhungaryt említette,de az csak facebook,és arra nem kaptam választ..szóval azért járnék ide,mert szeretném a két éve vásárolt GAz-omat levizsgáztatni..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k.laci
Collapse
X
-
Kedves Laci!
Kenyni köll,hogy hol azt nem tudom,de ha kenysz akkó jobban siklanak a dógok!Tudod ez egy ország,ahol áltajában sok a síkság,ott meg ugyi nem nagyon mozognak a dógok,de a kenyés van,okkó csak van egy kicsi sikamlás.
Komolyra fordítva a szót,2014 áprilisában regisztráltál és idáig egy hozzászólásra futotta,amely a fenti,egy segítségkérő,semmitmondó adatokkal,-hogy segíthetnénk?
Mi egy szakmai fórum vagyunk és nem a tokmányiroda.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
-
[Q
Komolyra fordítva a szót,2014 áprilisában regisztráltál és
Mi egy szakmai fórum vagyunk és nem .
Üdvözlettel:Che[/QUOTE]
Nagyon sokan csak olvassák az oldalainkat legalább te becsületből beírtad,hogy vagy!Igen szakmaiak vagyunk és vannak rossz napjaink,mikor igazságtalanak tűnő dolgot írunk,és véleményem szerintez is jól van !
Azért nem írtam:mert olvasatom szerint van rendszámod,van"visszaigazolt"forgalmid,gondolom adásvételid,magyarul tulajdonod,emiatt nem értem a dolgot???????
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
OFF:
Mivel a sok feltörés miatt félő volt, hogy spam leveleket küld a fórum ezért jó régóta inkább letiltottam a kimenő leveleket. (Azért nem négy éve.) Ezt most visszakapcsoltam és látva a rengeteg beragadt regisztrációt elkezdtem emlékeztető emaileket küldeni. Szerintem Laci is ezért most jelentkezett éppen és remélem még lesznek páran hasonlóan furcsán régi dátummal új tagként.
- 2 likes
Komment
-
Ez a lehetőség is fenn áll de értem a srácok féltő hozzá állását is és osztom hisz a meglévő mag évek alatt alakult az érdeklődés " tudássá " alakulnak melyek hozzászólásoknak indultak. Ez kiét oldalú csapat én úgy érzem mely a tudását önként PÉNZ nélkül adja-veszi és ez a nagyszerű! Az nem baj ha az önös érdekek nem érvényesülnek. Csak ezért- vagy csak..! Én úgy gondolom nem rossz dolog egy ilyen csapathoz tartozni
.
- 4 likes
Komment
Komment