Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k.laci

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    k.laci

    üdv mindenkinek..talán sikerül elsajátítanom ennek az oldalnak a használatát..59 éves vagyok,nem szakmám az autószerelés,de eddig sikerült felújitanom 1db GAZ69-est,és 1 db T2-est..sakna jópár éve mindkettőt eladtam, most van egy illetve két GAZ69-esem,2 éve akarom felújitani,de!..szóval van zöld eredeti forgalmi,adásvételi a tulajtól.aztán nem írták át,mert nincs az itteni nyilvántartásban a rendszám..a KEKKH-tól beszereztem a papirt,hogy ez a gépjármű valóban az AAA001 rendszámú,GAZ69,tulajdonosa Manó Benő,ahogy a forgalmiban..ezzel a papirral is elmentem 2 helyre,ahonnan ezzel együtt kidobtak..adtam fel hírdetést a jofogason,jelentkezett egy segítő azt hoszem Békés megyéből,de a telefonomon nem tudtam menteni a számát,igy nem tudom elérni..valami gazuazhungaryt említette,de az csak facebook,és arra nem kaptam választ..szóval azért járnék ide,mert szeretném a két éve vásárolt GAz-omat levizsgáztatni..

    #2
    Kedves Laci!

    Kenyni köll,hogy hol azt nem tudom,de ha kenysz akkó jobban siklanak a dógok!Tudod ez egy ország,ahol áltajában sok a síkság,ott meg ugyi nem nagyon mozognak a dógok,de a kenyés van,okkó csak van egy kicsi sikamlás.


    Komolyra fordítva a szót,2014 áprilisában regisztráltál és idáig egy hozzászólásra futotta,amely a fenti,egy segítségkérő,semmitmondó adatokkal,-hogy segíthetnénk?

    Mi egy szakmai fórum vagyunk és nem a tokmányiroda.

    Üdvözlettel:Che
    zahi és Atti69 kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      [Q


      Komolyra fordítva a szót,2014 áprilisában regisztráltál és

      Mi egy szakmai fórum vagyunk és nem .

      Üdvözlettel:Che[/QUOTE]

      Nagyon sokan csak olvassák az oldalainkat legalább te becsületből beírtad,hogy vagy!Igen szakmaiak vagyunk és vannak rossz napjaink,mikor igazságtalanak tűnő dolgot írunk,és véleményem szerint ez is jól van !
      Azért nem írtam:mert olvasatom szerint van rendszámod,van"visszaigazolt"forgalmid,gondolom adásvételid,magyarul tulajdonod,emiatt nem értem a dolgot???????
      zahi és Atti69 kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

      Komment


        #4
        OFF:

        Mivel a sok feltörés miatt félő volt, hogy spam leveleket küld a fórum ezért jó régóta inkább letiltottam a kimenő leveleket. (Azért nem négy éve.) Ezt most visszakapcsoltam és látva a rengeteg beragadt regisztrációt elkezdtem emlékeztető emaileket küldeni. Szerintem Laci is ezért most jelentkezett éppen és remélem még lesznek páran hasonlóan furcsán régi dátummal új tagként.

        Atti69 és sepy kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

        Komment


          #5
          Ez a lehetőség is fenn áll de értem a srácok féltő hozzá állását is és osztom hisz a meglévő mag évek alatt alakult az érdeklődés " tudássá " alakulnak melyek hozzászólásoknak indultak. Ez kiét oldalú csapat én úgy érzem mely a tudását önként PÉNZ nélkül adja-veszi és ez a nagyszerű! Az nem baj ha az önös érdekek nem érvényesülnek. Csak ezért- vagy csak..! Én úgy gondolom nem rossz dolog egy ilyen csapathoz tartozni.
          zahi, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Szervusz Laci!

            Örülök a bemutatkozásodnak. A régi tagokat pedig kérem, hogy ne róják fel senkinek a némaságot. Mindenkinek meg van a joga, hogy mikor akar bemutatkozni és hogyan.

            Amint TZ írta, letiltotta a levelezést eddig azért, hogy a mag fórumozni tudjon.
            Atti69, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X