Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - Ábris

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - Ábris

Sziasztok!
    Nem vagyok épp nagy számítógép ember, ezért néha nem biztos, hogy jó helyre írok!! Ez a bemutatkozás rovatba irnám.. ha sikerül ....
    Szóval én is gyűjtő vagyok. Van pár motorom, kb 20 egészben, mint pl: Pannónia TLB, T1, P12, TLT (ez most készül), Csepel 125, 250, Danuvia, Jawa, +oldalkocsi, Dongók, 2 szentesi opldalkocsi (ezek még felújításra várnak), Oszkár, Babetták, MZ, Komár, Riga ... És van még pár öreg darab alkatrészben. Most épp egy almazöld Pannónia TLT- n dolgozom. (A csajom csinál rá vizes matricát! ) És az alkatrészek.. minden fajtából akad.. ezekhez a típusokhoz. De egyéb alkatrészeim is vannak. Mindig akad valami "új" és jó a birtokomba. Mint pl. az oldalamon egy bicó alkatrész, s lámpája, aminek keresem épp a típusát.
    Most hirtelen ennyi. Alkatrészt adok, veszek, cserélek...
    Jelenleg egy TL Pannóniát szeretnék beszerezni.. inkább csak cserélni... Ami persze már kilátásban van!

Üdv a fórumon!

Úgy látom ,Te is úgy állsz a veteránozáshoz ,mint én. Kár ,hogy messze vagyunk egymástól !Én is szeretek cserélgetni ,adni ,venni ,gyűjtögetni .Esetleg ,ha szükséged van valamire írj privátba és cserélgetünk !(rengeteg cuccom van nekem is )
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X