Honda XL 125-250 350 javítása hengerfej hibák: alap betegség: nem lehet következmény nélkül max sebességet használni. Olajszint mindig legyen meg.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2737 aranyhegy 4
Collapse
X
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lehet hogy a hozzászólás többi részét elnyelte a számítástechnika ????
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA multkor is Jokernek volt igaza...
- 1 like
Komment
-
Sanyikám!
Még csak szakács sem vagyok,nemhogy fő.Egyáltalán nem mértékadó véleményem szerint a szakácsság nem is szakma,anélkül hogy lenézném az ételkészítéssel foglalkozó asszonyokat és férfiakat,a főzéshez tisztaság,jó alapanyagok és jó ízérzék szükséges,a többi csak gyakorlat kérdése,-no és a tűz.Napjainkban túl sok a blabla,séf,gurmé,gurmann,bokisdor,-bár ezeket a számomra idegenül csengő ,de a konyhával és főzéssel kapcsolatos szavakat,biztos nem helyesen írtam le,de ezek jellemzik a mai konyhákat,meg a lejárt szavatosságú penészes alapanyagok,-tisztelet a kivételnek,mert az is biztos akad,de nekem se időm,se akaratom a keresésükre.Jó nekem a párom főztje,-passzol a nyelvemhez.
Üdvözlettel:Che (Na így kell egy témát szét offolni)
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa úgy gondolom ----ez már okot adhat , keszin , egy békülésre . Mert ugye , a hangsúly - vagy a hangnak a súlya ....
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Nem találok semmi sértőt,vagy törölni valót,de az is lehet,hogy értelmezési gondjaim vannak.Azt mindenki beláthatja,ha már egyszer van ez a piros tégla dolog,akkor valamihez viszonyítani kell,-a Colihoz nem lehet,mert korábbi aktivitása ellenére felszívódott,a Zoli aktivitása,szakmaisága viszonyítási alapnak,-talán a legjobb választás.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Józsi / Fergusson / részemről semi félre érthetőt és bántót nem írtál ha hsz.-ra reagálát. A barátság nem érdekeken és ny@lizáson alapszik ettől függetlenül békülgethetünk kesziig virtuálisan is mint valamelyik este Máté írta " egészségetekre" és zárta a mondandóját. Én a szakácsságot is nagyra tartom és egy komoly szakmának melyre mindíg szükség lesz és Ő munka közben nem hal éhen és nem fázik bezzeg mi vasasok sokra mennénk főzni tudók nélkül.!!
- 2 likes
Komment
Komment