wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás - vo. Laller
Collapse
X
-
Hivatalosan nem, bizonyos gépjárműkor fölött. Én is vagy 1 hónapja hallottam.
Mert nekem ugye megvan a forgalmi, sőt 2000 ig forgalomban volt, adásvételit is tudnák intézni a bejegyzett tulajjal, csak mivel a motor itt van, vissza ki kéne vinnem, és újra behozni. Ezt próbálom most intézni.
vo. Laller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy tudom vannak alternatív megoldások!
Sajnos nincs...Az egyedi elbírálásnak rég vége, veteránvizsgával nem kap rendszámot(valamikor kapott, ezért akad néhány OT-s Nyipró, de most már oda is forgalmi engedély kell), forgalmit vázzal nem fogsz találni(pláne Dneprt)...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 17, 12:28."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
:-( Fuck Moa ahogy a francia mondaná......
Na hát ez van, azért bízok benne hátha talál valaki egy kis kaput még elkészül a motor.
Szombat este kezdődik a sztori!
Fejlemények a mai napon az itteni beszélgetések után, végigmentem az adásvételi láncon, talán meg van a forgalmi már mint az ukrán. Akkor mi lesz? Már mint ha a kezembe kerül?
Nem merek Örömködni, valahogy azt érzem nem leszek jobban kint a vízből!
Komment
-
Az jó dolog, legalább már van valami, amin elindulhatsz. Utána kell nézni, hogy ki lett e vonva az ukrán forgalomból, azután el kell intézni az újravámoltatást(itt járok én most).
Az ukrán forgalmi engedély+vámpapír már elég az OT vizsgához.vo. Laller és soveny kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment