Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - vo. Laller

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A legnagyobb baj, hogy az ukránok már hívatalosan nem engednek ki motorokat az országból-védik a történelmüket-
    Ezt nem teljesen értem. Hivatalosan nem engednek ki motort?
    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Hivatalosan nem, bizonyos gépjárműkor fölött. Én is vagy 1 hónapja hallottam.
      Mert nekem ugye megvan a forgalmi, sőt 2000 ig forgalomban volt, adásvételit is tudnák intézni a bejegyzett tulajjal, csak mivel a motor itt van, vissza ki kéne vinnem, és újra behozni. Ezt próbálom most intézni.

vo. Laller eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Úgy tudom vannak alternatív megoldások!
      Ez egy szép mese a nepperek részéről...Ha veszel egy Dneprt, azzal tisztában kell lenni, hogy hívatalosan a jelenlegi törvényi szabályozások mellett sohasem fog rendszámot kapni.
      Sajnos nincs...Az egyedi elbírálásnak rég vége, veteránvizsgával nem kap rendszámot(valamikor kapott, ezért akad néhány OT-s Nyipró, de most már oda is forgalmi engedély kell), forgalmit vázzal nem fogsz találni(pláne Dneprt)...
      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 17, 12:28.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

:-( Fuck Moa ahogy a francia mondaná......
        Na hát ez van, azért bízok benne hátha talál valaki egy kis kaput még elkészül a motor.
        Szombat este kezdődik a sztori!

Fejlemények a mai napon az itteni beszélgetések után, végigmentem az adásvételi láncon, talán meg van a forgalmi már mint az ukrán. Akkor mi lesz? Már mint ha a kezembe kerül?
        Nem merek Örömködni, valahogy azt érzem nem leszek jobban kint a vízből!

Komment

Az jó dolog, legalább már van valami, amin elindulhatsz. Utána kell nézni, hogy ki lett e vonva az ukrán forgalomból, azután el kell intézni az újravámoltatást(itt járok én most).
          Az ukrán forgalmi engedély+vámpapír már elég az OT vizsgához.
          vo. Laller és soveny kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szia ! Raktam Fel képeket a Motorról a Blog részben megtalálod!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X