Ricsi95D eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
CZsolti
Collapse
X
-
Kedves Fórumtársak!
Jubileumi (2000. ) hozzászólásomban szeretném megköszönni a türelmeteket, hogy ennyi dolgot végigolvastatok tőlem és még lájkoltátok is. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy tagja lehetek ennek a közösségnek, melynek igen sokat köszönhetek.
Mit is? Elmélyítettétek bennem azt az érzést, amit szakmaszeretetnek hívnak. Hogy nem elég csak megcsinálni valamit, hanem a lehető legigényesebbre kell törekedni. Kihoztátok belőlem a verselő motorost és barátokra leltem közöttetek.
Köszönöm Nektek.
Üdvözlettel: CZsolti
- 12 likes
Komment
-
Szeretettel üdvözlök mindenkit. Most csatlakoztam a fórumhoz. Örülök, hogy van egy ilyen társaság, amely régi gépekkel foglalkozik.
Ezt a bejegyzést 3-éve írtam regisztrálásom alkalmából. Három év után végre elmondhatom, hogy a blokk visszakerült a vázba. Véletlenül volt két éjszakám, hogy ezzel tudtam foglalkozni. Ki is használtam rendesen. Sokat ugyan nem aludtam, de 3 év különélés után a motorszív ismét a bölcső(váz)ban pihen. Remélem hamarosan dobogni is fog.
A kispók is szépen alakul. Már a kerékvédő dobokat rakom be. Szerencsére a motor nem sérült meg a múltkori nyomáscsökkenés miatt.
Remélem nem kell még három év, hogy kész legyek végre a motorral. Bízzunk benne, hogy ezt majd akkor ugyanitt megbeszélhetjük.
- 12 likes
Komment
-
Veterán korban van az így is nem kell már újabb 3 évet várni! A lánya pedig nől már így könnyebben kap/ éjszakai kimenőt/ persze csak az ágyból zárt kapu mellett!
- - - Updated - - -
És íme a bizonyság Isten, haza és család előtt, hogy bölcsőben fekszik végre a Cz-blokkocska:
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 okt. 27, 21:38.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs íme a bizonyság Isten, haza és család előtt, hogy bölcsőben fekszik végre a Cz-blokkocska:
Csatolmány 30689 Csatolmány 30690 Csatolmány 30691
Vagyis ez most nem bizonyság?!?
- 2 likes
Komment
-
Vagy csak kiválasztottak láthatják?
Jók tudnak lenni az ilyen "ajándék" éjszakák. Nálam is egy ilyen alkalommal állt össze a blokk a múlt héten.
Mert az a 2 hetente 4,5 perc, amit egyébként rá tudok szánni.... nem sok mindenre jó. 1-1 csavart megfogdosok, és már mehetek is a következő dolograUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 okt. 28, 14:39.
- 3 likes
Komment
Komment