Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oldbiker73 bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Oldbiker73 bemutatkozás

Sziasztok

15 éves korom óta motorozom kissebb nagyobb megszakításokkal. Talán az egész ott kezdődött, hogy 3 éves koromban a nagybátyám vitt egy kört a P20-asával, azóta szerettem volna egy saját Pannoniát. Ez az álom most valóra vált, 8 hónap alatt sikerült egy T5-öst felújítanom. Amíg a T5-ön dolgoztam elkapott egy "fertözés" aminek következtében a mühelyemben már egy P10 vár felújításra

Szia!!! Üdv.

Vigyáz , ha tényleg elkapod ezt a fertőzést, akkor véged. Nem gyógyítható. Halálos!!!! Kicsit elodázhatja a végkifejletet az anyagi kérdés, de a vírus megmarad, csak hosszabb lefolyású a haláltusád.:-)))
    Hoppácska, milyen optimista, építő hozászolást kreáltam.:-))))
    mátéapu, oldbiker73 és Che kedvelte ezt.

Komment

Addig még haggyán,hogy elkapta,de mi lesz ha tovább terjeszti?
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        de mi lesz ha tovább terjeszti?
        Nekünk kevesebb alkatrész a piacon.:-)))))))))
        mátéapu és joker kedvelte ezt.

Komment

Szia Oldbiker!

Isten hozott a csapatban. Nézz körül, itt sokan szenvednek ettől a fertőzéstől.

A 15 éves kor nálam is stimmel, már ami a motorokat illeti. 13-évesen kaptam egy Verhovina 5-öst. Na azt nyúztam sokáig, meg apámat, hogy vegyünk majd egy nagymotort, ha 16 leszek. (Akkor korkedvezménnyel ekkortól lehetett motorra vizsgázni.) Apám azt mondta, hogy amelyiket fel tudom húzni sztenderre és leér róla a lábam azt megkaphatom. A JAWA 350-es nem sikerült, a Czetka igen. Úgyhogy azt vettük meg.
          wsievers és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

A fórumot olvasgatva szerintem a tagok 99%-a már megkapta a "kórt" :-)
            kollarg kedvelte ezt.

Komment

A maradék 1% pedig a hibahatár!

Komment

Szasz tesó
                A P10 projektről gyűjtsd a képeket
                Nálam már van pár a kiindulási állapotról (trike).

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X